IZ IZOLSKEGA SKLADIŠČA UKRADEL 40 TISOČ ELEKTRONSKIH CIGARET: Škode za 113.000 evrov

Kronika

V Izoli je neznani storilec vlomil v skladiščne prostore podjetja in v notranjosti ukradel približno 40.000 elektronskih cigaret za enkratno uporabo. Storilec je povzročil za 113.000 eur škode.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 76 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 236 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri je ena oseba umrla, eno prometno nesrečo v kateri je bila ena oseba huje telesno poškodovana, tri prometne nesreče v katerih so bile tri osebe lažje poškodovane, 13 prometnih nesreč z materialno škodo in zasegli dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali sedem tatvin, tri vlome, eno kaznivo dejanje grožnje in poškodovanje tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda so policisti posredovali petkrat.

V Kopru je neznani storilec poskušal vlomiti v prostore poslovnega prostora. Pri tem je poškodoval podboj vrat in počil steklo na vhodnih vratih salona. Za storilcem policisti še poizvedujejo

Fotografije so simbolične. 

V Bertokih je neznani storilec z neznanim predmetom razbil steklo na vratih prtljažnika, vendar iz vozila ni ukradel ničesar.

Neznani storilec je na pašniku v okolici Sežane ukradel dva električna pastirja, dve električni celici, dva akumulatorja in eno kovinsko škatlo. Z dejanjem je 47-letnega lastnika oškodoval za približno 1.300 evrov.

V Spodnjih Škofijah je bil ukraden osebni avtomobil Renault Captur kovinsko rjave barve reg. št. KPLL-399, letnik izdelave 2015. Lastnik ima za 7.500 evrov škode.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija