ITALIJO PRETRESATA KRUTI TRAGEDIJI: Oče sinu prerezal vrat in truplo skril v omaro; mati utopila dve leti starega otroka

Kronika

Italijo sta ta konec tedna pretresla dva primera umora otrok. Policija v enem primeru sumi, da je 40-letnik prerezal vrat svojemu sedemletnemu sinu, v drugem primeru pa je 40-letnica utopila svojega dvoletnega sina, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.

Fotografije so simbolične.

V kraju Morazzona v severni provinci Varese je moški domnevno prerezal vrat svojemu sinu na svojem domu, nato pa odšel v bližnje mesto Gazzada in skušal ubiti svojo nekdanjo partnerko, ki pa jo je le poškodoval. Moški je zbežal, vendar ga je policija kmalu našla in aretirala.

Policija je sporočila, da je moški truplo sina skril v omaro skupaj s sporočilom, v katerem je priznal umor. Moški je bil sicer v hišnem priporu, ker je novembra zabodel kolega, nedavno pa mu je sodnik odobril, da lahko vidi svojega sina med prazniki.

V bližini Neaplja pa je policija zaradi suma umora aretirala 40-letnico, potem ko je njen dvoletni sin umrl v morju pozno v nedeljo.

Sumijo jo, da je ženska namerno utopila sina, ker je bila prepričana, da je duševno zaostal, čeprav tega zdravniki niso potrdili. Žensko so ustavili mimoidoči, ko se je skušala ubiti, nato pa so v vodi opazili tudi otroka, a je bilo zanj že prepozno, še piše Ansa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kush |  04 .01. 2022 ob  06: 30
-2
Verjetno je krivec omikron ajQuery1123006493042200295829_1641274195635