ITALIJANSKI DJ SE PO HUDI BOLEZNI VRAČA NA ODER: "Začel sem svoje drugo življenje"

Svet

Italijanski zvezdniški DJ in producent Gigi D'Agostino je po hudi bolezni napovedal nov glasbeni začetek. Kot je nedavno povedal za italijanske medije, se počuti bolje, kar želi proslaviti z novimi pesmimi in nastopi. Da je hudo bolan, je javnost izvedela pred več kot dvema letoma, je poročala nemška tiskovna agencija dpa.

"Začel sem svoje drugo življenje, ne da bi preveč razmišljal o tem," je za časnik Corriere della Sera povedal 56-letnik, ki je najbolj znan po svojih plesnih hitih In My Mind, L'Amour Toujours in Bla Bla Bla. Napovedal je, da namerava spomladi izdati dva nova singla, poleti pa bo ponovno imel koncerte.

D'Agostino je decembra 2021 sporočil, da je hudo bolan. Kasneje je na družbenih omrežjih tudi objavil fotografijo, na kateri je videti, kako uporablja hojico, in poskrbel za veliko zaskrbljenost med svojimi oboževalce. Nato je glede njega zavlada tišina. In nikoli ni razkril, kaj točno je bilo narobe z njim.

Spero che questo nuovo anno mi doni un po di pace e di forza... Un abbraccio di cose belle a tutti voi... Grazie per i vostri pensieri... Tanto Amore ❤️ Gigi...

Objavil/a Gigi D'Agostino dne Sobota, 15. januar 2022

Tudi zdaj je povedal le, da ne želi, da bi ga videli kot nekoga, ki si želi usmiljenja. "Če bi bilo odvisno od mene, sploh ne bi povedal, da sem bolan," je povedal in dodal, da je sedaj ponovno dobro. "Osredotočam se na to, kako se zdaj počutim. Na neki točki sem to moral storiti, sicer možgani še naprej živijo od misli, povezanimi z bolečino, ali strahu, da bi jih znova doživeli," je še povedal.

Njegov največji nastop po bolezni pred milijonskim občinstvom bo ta petek na slovitem glasbenem festivalu Sanremo, kjer bo nastopil kot gost festivala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija