ITALIJAN Z NEPRIJAVLJENIM OROŽJEM ČEZ SOČERGO: Stalo ga bo 3.350 evrov

Kronika

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah na številko 113 prejeli 91 klicev, intervenirali so v 29 nujnih primerih. Obravnavali so 10 prometnih nesreč s premoženjsko škodo, v eni nesreči je bila ena oseba lažje poškodovana. Obravnavali so dva vloma in tatvino ter enkrat intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru.

Fotografije so simbolične.

Na mejnem prehodu Sočerga sta vstopila v Slovenijo dva 44-letna državljana Italije. Policisti so ugotovili, da gre za lovca, ki imata orožje, zato so preverili serijske številke in listine. Izkazalo se je, da za puško znamke Beretta eden od Italijanov ni imel orožnega lista. Izdana mu je bila globa v višini 3.000 evrov in taksa v višini 350 evrov.

Sežanski policisti so zasegli predelano kolo z motorjem znamke Aprillia RS50, ki ima v homologaciji navedeno hitrost 50km/h, doseže pa hitrost 92 km/h.

Včeraj ob 18.50 je na Ankaranski v Kopru 65-letna kolesarka zapeljala na prehod za pešce pred osebni avto, ki ga je pripeljala 23-letna domačinka. Ta je z vozilom trčila v kolesarko, ki je padla in se poškodovala. Kolesarki sledi plačilni nalog.

Na parkirišču podjetja pri Postojni je nekdo s prikolice ukradel aluminijaste drogove, vredne 10.000 evrov.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali eno osebo, državljana  Sirije, ki je nedovoljeno prestopila državno mejo s Hrvaško. Osebo so obravnavali policisti PP Koper.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Tiramola  |  10 .12. 2019 ob  20: 34
Italijana bodo kaznovali? Da!
Kaj pa ekonomske migrante in nevladne ORGANIZACIJE, ki nezakonito prečkajo mejo? Ne!
Narobe svet.....