ITALIJAN V ANKARANU ČELNO TRČIL V MOPEDISTA: Ta je huje poškodovan, a sledi mu obdolžilni predlog

Kronika

Ob 0.28 je v Ankaranu 45-letni državljan Italije z osebnim avtomobilom zapeljal na nasprotni vozni pas, kjer je čelno trčil v 30-letnega voznika mopeda. Mopedist se je pri padcu huje poškodoval. Povzročitelju nesreče sledi kazenska ovadba, 30-letniku pa sledi obdolžilni predlog zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja in poteka registracije vozila. Policisti so mu vozilo zasegli.

Fotografije so simbolične. 

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 62 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 172 klicev. Obravnavali so 16 prometnih nesreč z materialno škodo in eno s hujšimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine in dva vloma. Zaradi kršitev javnega reda je bilo 10 intervencij.

Na mejnem prehodu Dragonja so policisti odkrili dva ponarejena negativna covid-19 testa. Obema potnikoma sledi kazenska ovadba. Popoldan pa so obravnavali še potnika s ponarejenim potrdilom o prebolelosti COVID-19, tudi njemu sledi kazenska ovadba.

Ob 22. uri so policisti v Hrpeljah ustavili voznika osebnega avtomobila, ki ga je vozil 22-letni državljan Afganistana z začasnim prebivališčem v Ljubljani. Hitri test je bil pozitiven na marihuano, odrejen mu je bil strokovni pregled, sledi obdolžilni predlog.

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali sedem ilegalnih migrantov: na Črnem kalu enega državljana Bangladeša, pri Rakitovcu dva državljana Maroka, pri Črnotičah pa štiri državljane Irana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija