ISKALNA AKCIJA KONČANA: Pogrešana mladoletnika so našli v Avstriji

Kronika

Policijska uprava Kranj je s strani avstrijskih varnostnih organov prejela obvestilo, da so pogrešana francoska mladoletnika, ki so ju od četrtka popoldan iskali na širšem območju Karavank, našli v Avstriji. Sta nepoškodovana in zdrava, so sporočili s kranjske policijske uprave.

16-letno Francozinjo in 17-letnega Francoza so pogrešili, ko sta se v četrtek na območju Mlince proti Dovški babi ločila od ostalih pohodnikov. Policija je sprožila iskalno akcijo in v sodelovanju z gorskimi reševalci iz Mojstrane in vodniki reševalnih psov pregledala območje Karavank nad naseljema Belca in Dovje, pomagali so si tudi z brezpilotnim letalnikom.

Danes so iskalne aktivnosti izvajali na območjih policijskih postaj Kranjska Gora, Jesenice in Bled, kjer so policisti preverjali pridobljene informacije o gibanju pogrešanih oseb. Na območju Karavank so iskalno akcijo izvajali tudi avstrijski varnostni organi, njihovi gasilci in gorski reševalci.

Najdena. Bravo ????????kolegi. Vse ok. Hvala tudi vsem vam za info in delitve???????? . ‼️Pogrešana od srede, 20.7.????Domnevno sta...

Posted by Policijska uprava Kranj / Police Directorate Kranj on Thursday, July 21, 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija