INTENZIVNA ISKALNA AKCIJA NA GORIŠKEM: Pogrešano 57-letnico iskali celo potapljači

Kronika

Danes, 23. februarja, nekaj minut po 9. uri, je na območju Mestne občine Nova Gorica stekla obširna iskalna akcija za pogrešano 57-letno žensko.

Fotografiji sta simbolični.

Policisti Policijske postaje (PP) Nova Gorica so takoj po prejetem obvestilu o pogrešani osebi začeli izvajati aktivnosti, da bi jo našli. Skušali so jo tudi priklicati oz. vzpostaviti stik po telefonu, vendar se na njihove klice ni odzivala. Pogrešana oseba je bila nazadnje opažena danes nekaj po 7. uri zjutraj, ko se je od doma odpravila z osebnim avtomobilom. Omenjeno vozilo je bilo kasneje najdeno na enem od parkirišč območju Solkana.

V sklopu iskalne akcije so pregledali širše območje Solkana in okolice ter brežine na obeh straneh reke Soče.

V iskanje pogrešane osebe so bili s strani pristojne službe (Regijski center za obveščanje Nova Gorica) danes zgodaj popoldne aktivirani tudi pripadniki podvodne reševalne službe Slovenije - reševalna postaja Nova Gorica (PRS RP Nova Gorica) in potapljači iz poklicne gasilske enote Nova Gorica, ki so pregledovali reko Sočo pri Solkanu.

Srečen konec

Nekaj pred 15. uro so policisti PU Nova Gorica sporočili, da iskanje 57-letne pogrešane ženske preklicujejo. Pogrešana oseba se je tekom popoldneva javila svojcem in policiji. Z njo je vse v redu, so še sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija