INFLUENCERKA DRUŽINSKO TRAGEDIJO IZKORISTILA ZA DODATNE VŠEČKE: Pozirala pred očetovo krsto, med sledilci je završalo (FOTO)

Svet

Influencerka je izbrisala svoj račun iz socialnega omrežja Instagram potem, ko je s sledilci delila fotografije z očetovega pogreba.

Jayne Rivera je pozirala poleg očetove odprte krste in pod fotografijo zapisala: "Poleti metulj. Počivaj v miru, Papi. Bil si moj najboljši prijatelj. Imel si dobro življenje". Daily Mail dodaja, da je v svojo objavo vključila tudi hashtag #dadless oz. '#brezočeta'.

V seriji osmih fotografij s pogreba, ki jih je influencerka objavila, so med drugim bile fotografije, na katerih je bila nasmejana, na eni izmed njih pa je roke sklenila v navidezni 'molitvi'.

Medtem ko se je Jayne to očitno zdel ganljiv poklon preminulemu očetu, so številni njeni sledilci označili za podlo, odvratno in nespoštljivo. Šokirani so nad dejstvom, da je influencerka celo pogreb spremenila v priložnost za fotografiranje.

Sledilci so med drugim pod objavo zapisali: "To je podlo in odvratno" ter "Dejstvo, da si objavila nekaj takega, nam pove vse, kar moramo vedeti o tebi."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija