INCIDENT V OLMU: Kihnil v otroka in požel salve smeha sopotnikov

Koper

Na nas se je obrnila bralka, ki je v Olmu doživela precej neprijeten dogodek. Že v normalnih razmerah bi bilo takšno početje nesprejemljivo, v času izrednih razmer zaradi omejevanja širjenja koronavirusa pa je še toliko hujše. Sploh, če nemara gre za objestnost in norčevanje nekaterih, ki trenutne situacije, v kateri se je znašla Slovenija, Evropa in svet ne jemljejo z niti malo odgovornosti do soljudi.

Kot je povedala bralka, je bila s 6-letnim in 8-letnim otrokom na sprehodu. Otroka sta se peljala s kolesom, sama je šla poleg peš s psom. Hodili so po ravnini iz smeri Hoferja v Olmu proti krožišču. Kot je dejala, so želeli narediti krog okoli Mercatorja.

"Ko smo se bližali delu, kjer ni več pločnika, se je ozrla in opazila manjši tovornjak bele barve. Otrokoma sem naročila, naj se ustavita, ker je cesta ozka, da bo tovornjak odpeljal mimo. Voznik je upočasnil vožnjo, odprl stransko okno in glasno kihnil v otroka," opisuje šokirana bralka.

Kot je dejala, naj bi bili v tovornjaku tudi sopotniki, po njenih navedbah najverjetneje delavci, ki so se ob tem glasno smejali.

"Bila sem tako šokirana, da sploh nisem mogla dojeti, da obstajajo tudi takšni ljudje. Najprej sem pogledala otroka, če sta popljuvana zaradi kihanja. Šele potem sem postala jezna, ker nisem pogledala registrske oznake vozila," razlaga bralka, ki kar ne more verjeti, da se ljudje na takšen način norčujejo iz trenutne situacije zaradi širjenja koronavirusa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Nema |  17 .04. 2020 ob  09: 22
-19
Jooj.... Sam da ste pisala Regionalu.. Verjetno mate preveč časa
Ištrijan |  16 .04. 2020 ob  20: 13
-12
@izolan

S prve uganem: štroncaste isto kot ti!
izolan |  16 .04. 2020 ob  20: 00
28
3x lahko ugibate narodnost potnikov v kombiju!!!!