INCIDENT PRED LUCIJSKI TRGOVINO: 37-letnik napadel domačina in pobegnil

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 125 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin, zaradi kršitev javnega reda je bilo osem intervencij.

Včeraj dopoldan je v Luciji 37-letnik pred vhodom v trgovino brez razloga napadel občana, nanj kričal in mu grozil. Ko je občan poklical policijo, je agresivni moški pobegnil. Policisti so ga izsledili, sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje grožnje.

Krivolov pri Grahovem Brdu

Policisti so bili obveščeni o krivolovu pri vasi Grahovo Brdo. Lovski čuvaj jih je obvestil, da so našli tri zanke, v eno od njih se je ujel tudi jelen, ki je poginil. Sledi zbiranje obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja.

Prometna nesreča v Kopru

Včeraj ob 21. uri se je v Kopru zgodila prometna nesreča. Po prvih podatkih naj bi pred 52-letnega voznika mopeda v krožišču zapeljal osebni avto, zato je mopedist padel in se lažje poškodoval. Med vozili ni bilo trčenja. Voznik osebnega avtomobila se je kasneje zglasil na policijski postaji. Policisti zbirajo informacije za razjasnitev okoliščin.

Ilegalne migracije

Na območju PP Koper so policisti obravnavali 17 ilegalnih migrantov: v Hrušici tri državljane Kosova, v Podgradu državljana Libije, državljana Alžirije in dva državljana Maroka, pri Cepkih državljana Afganistana ter pri Hrvojih pet državljanov Sirije in štiri državljane Bangladeša.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija