INCIDENT PRED KRALJIČINO KRSTO: Prenos v živo je bil nemudoma prekinjen (VIDEO)

Svet

Pričakovati gre, da se bo od kraljice, ki je bila na britanskem prestolu kar 70 let, želelo posloviti več kot 700.000 tisoč ljudi. Kraljičina krsta bo do ponedeljka zjutraj v Westminstrski palači. Po pričakovanjih britanskih oblasti bodo obiskovalci morali v vrsti čakati po več ur. Kraljičino krsto noč in dan stražijo pripadniki kraljevih enot. Že prvi dan pa je prišlo do neljubega dogodka. Eden od stražarjev, ki so stali na rdečem podiju, na katerem je položena krsta, je omedlel. Prenos v živo iz notranjosti stavbe je bil po incidentu v sredo zvečer prekinjen, vendar je zdaj spet na voljo, poroča The Sun.

Do neljubega dogodka je prišlo nekaj po polnoči po lokalnem času, v času, ko je prišlo do menjave straže. V prenosu, ki ga je BBC nato po padcu prekinil, je bilo videti, da ima moški nekaj težav z ravnotežjem, nato pa je padel s podija na tla. Takoj so mu priskočili na pomoč, kakšno je njegovo stanje, pa v tem trenutku še ni znano.

Westminstrska palača bo do ponedeljka zjutraj za obiskovalce odprta 24 ur na dan. Stražarji, ki stojijo ob kraljičini krsti, morajo na svojih položajih vztrajati po več ur skupaj.

To pa ni bil edini primer, saj je, kot poroča Hello, ko so v Westminstrsko palačo prinesli kraljičino krsto, omedlela tudi Lady Gabriella Windsor, hči kraljičinega bratranca princa Michaela Kentskega

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  16 .09. 2022 ob  12: 09
Ne zakaj nosijo še vedno te neumne kučme.
bubobubo |  15 .09. 2022 ob  14: 07
glede na to koliko časa morajo tam stati kot kipi, ni čudno, da padajo