IMATE RADI PERVERZEN SEKS? Potem verjetno spadate med najbolj "poredna" nebesna znamenja

Trendi

Astrologi menijo, da so zvezde tiste, ki nadzorujejo vašo usodo, dobre in slabe dni, obenem pa nadzorujejo tudi vaše ljubezensko življenje. Če želite izvedeti, katera so najbolj perverzna horoskopska znamenja, berite naprej. Odkrili boste vse vroče podrobnosti.

Škorpijon

Ljudje, rojeni v tem znamenju, imajo izjemno spolno energijo. Po glavi jim nenehno švigajo umazane misli, čeprav bodo to le redko komu priznali. Sposobni so seksati ure in ure in preizkušati vse, kar se da preizkusiti v seksu. Obenem se radi prepuščajo strastem na javnih mestih, saj jih to dodatno vzburja. Škorpijoni imajo močan spolni apetit in ko naletijo na partnerja, ki ima podobne preference, se zatresejo hribi in doline.

Preprosto so nenasitni. Obožujejo erotične igračke, razne nore razstave in BDSM – gre za kratico za več besed, ki se nanašajo na spolni užitek, kjer dominira ena ali druga oseba (Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadomasochism). Med rjuhami bodo ali dominantni ali podrejeni, vse za dobro zabavo.

Oven

Za ovna je pri seksu najbolj važen občutek moči in prevlade. Kot na vseh področjih življenja, rad vnaša dinamiko tudi v spalnico. Ljudje, rojeni v tem znamenju, vedo, kdaj morajo biti resni odrasli in kdaj se lahko sprostijo in se zabavajo. Nori so na divji seks, radi eksperimentirajo in znajo potrpežljivo čakati na uresničitev svojih skritih umazanih fantazij, čeprav po naravi niso potrpežljivi.

Oven ne mara dolgega čutnega ljubljenja, ampak obožuje strasten in hiter seks. Ko gre za strast, znajo imeti izvirne ideje, zato svoje partnerje pogosto presenetijo s perverznimi podvigi, ki jih ne gre tako zlahka pozabiti.

Lev

Pripadniki tega znamenja tako dobro združujejo seks in vsakdanje življenje, da se drugi sprašujejo, kako jim uspe. V spalnici so radi podrejeni, čeprav o sebi radi razmišljajo kot o dominantni osebi. Levi imajo veliko strast do vsega, tudi do umazanega seksa.

Za razliko od ovnov so levi v postelji radodarni in z veseljem izpolnijo partnerjeve želje. Obožujejo erotično spodnje perilo in z veseljem bodo preizkusili seks igračke. Poleg tega ne bodo zavrnili seksa na javnem mestu.

Rak

Raki znajo nabirati močno spolno energijo in ko enkrat eksplodirajo, iskrice švigajo daleč naokrog. Partner preprosto ne ve, kaj se mu je zgodilo, a v tem izjemno uživa. Pripadnike tega znamenja zagotovo lahko imenujemo perverzneži. Čeprav si tega ne bodo nikoli priznali, jim gre seks nenehno po glavi.

So zelo domiselni in zmorejo partnerju pokazati stvari, za katere ni mislil, da obstajajo. Ko jih zagrabi želja po seksu, lahko takoj, ko vstopijo v hišo, "naskočijo" partnerja in sprostijo vso strastno energijo.

Dvojčka

Za dvojčke se zdi, da je seks najpomembnejša stvar v njihovem življenju. Takoj, ko se začnejo malce dolgočasiti, jim misli odtavajo v seks poze, vroče igračke, perverzije, pokvarjene fantazije, sado-mazo igrice ...

Pornografija jim ni tuja. Po naravi so radovedni, zato bodo v seksu probali vse, kar jim pride na misel, kar nekje vidijo ali jim kdo predlaga. Ko gre za seks, pozabijo na zvestobo in navezanost na partnerja. Kot da se jim možgani izklopijo, poroča knowinsiders.com.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija