IMATE NAJLJUBŠI POLOŽAJ ZA SEKS? O vas razkriva vse to

Trendi

Ženske, ki rade dominirajo in delajo stvari po svoje, so med seksom rade na moškem. So zelo samozavestne in imajo rade moč. Hkrati pa lahko ta položaj pokaže na moškega, ki je v seksu rad podrejen. Kaj pa drugi položaji povedo o vaši osebnosti?

Misijonarski položaj

Pri moških ta poza kaže, da se radi igrate varno, a tudi, da bi vam koristilo, da ste v postelji nekoliko bolj samozavestni. Lahko pa kaže tudi na moškega, ki ima rad, da on obvladuje situacijo, hkrati pa ljubi intimnost. Če ste ženska in vam je to najljubša poza, se vam verjetno močno mudi v življenju in se želite pri seksu le prepustiti toku.

Ženska na moškem

Običajno ga izberejo ženske, ki rade prevladujejo in delajo stvari po svoje. So zelo samozavestne in imajo rade moč. Lahko pa nakazuje tudi moškega, ki je v seksu rad pokoren, a hkrati tudi skrben in zavezan izpolnjevanju ženskih želja.

Pasji slog

Vsi, ki imate radi to pozo, iščete navdušenje in razbrujenje v življenju. Dobro poznate svojo divjo plat. Ženske, ki jim je všeč ta poza, se pogosto rade pokorijo, medtem ko pri moških to lahko kaže na nepripravljenost do intimnosti.

Poza "žlička"

Bližina in intimnost, ki ju zagotavlja ta poza, razkrivata globoke romance, s katerimi pari uspejo doseči tako strast kot nežnost. Ženske, ki obožujejo počasen in čuten seks, so v življenju sicer sproščene. Moški, ki imajo radi 'žličkanje', pa so nežni, skrbni in romantični ter uživajo v zadovoljevanju svoje nežnejše polovice.

Stoječi položaj

Ljubitelji seksa v stoje so nenehno v iskanju nečesa novega in v postelji radi eksperimentirajo. Moški, ki ga imajo najraje, so ponavadi karizmatični, vpadljivi in drzni. Ženske so energične in nenehno iščejo nova razburljivosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija