IMATA S PARTNERJEM ENAK HOROSKOPSKI ZNAK? Odlično za device, slabo za ovne

Trendi

Na ljubezenskem področju se pari istih zemeljskih znamenj dobro ujamejo, najslabša kombinacija pa so ognjeni znaki. Zveze med vodnimi znaki sicer lahko delujejo, a z veliko potrpljenja in prilagajanja.

Med dvema ovnoma je močno kemijo moč začutiti že pri prvem srečanju, a ta velika strast ju bo kmalu "drago stala". Njuna največja težava bo podoben temperament, konflikti pa bodo neizogibni. Na začetku zveze se bosta sicer oba zelo trudila, a konec ne bo niti približno tako lep kot začetek.

Rojeni v znaku bika so izredno praktični in racionalni, kombinacija dveh bikov izžareva stabilnost. Podobna prepričanja in podobni cilji so dober temelj za dolgotrajno zvezo, morebitni prepiri pa bodo izbruhnili zaradi financ. Težave bi lahko nastale tudi zaradi obojestranske pasivnosti, ki jima preprečuje, da odnos dvigneta na višjo raven.

Spogledovanje dvojčkov ima zagotovo svoje čare. Vsekakor jima ne bo dolgčas, njuna ustvarjalnost pa se bo odražala v postelji in zunaj nje. So pa dvojčki dolgoročno zelo nestabilni in potrebujejo partnerja, ki jih bo "prizemljil".

Odnos med dvema rakoma je lahko obetaven, vendar pod enim pomembnim pogojem: da sta oba že preživela ljubezenski brodolom in sta se iz tega nekaj naučila. Oba morata znati ceniti partnerjevo čustvenost in si zaradi tega ne smeta očitati šibkosti ali slabosti. Vzdržati se morata tudi nenehne analize odnosa.

Odnos med dvema levoma je običajno nestabilen, ker ju njuna podobna narava neizogibno vodi v konflikt. Ker si oba prizadevata za prevlado, bosta zaradi tega v nenehnem boju, manjkalo pa ne bo niti grdih besed. Strastne sprave ju bodo sicer venomer ponovno združevale, a ne glede na trud, bo enakost izjemno težko doseči.

Za dva pripadnika devic bi lahko dejali, da sta ustvarjena drug za drugega. Oba imata velika pričakovanja do partnerjev in se tega zelo zavedata. Podpirala se bosta in drug iz drugega izvlekla le najboljše, sploh, če sta bila prijatelja še preden se je med njima razvila ljubezen.

Tudi tehtnici lahko funkcionirata v paru, vendar bosta morali v to vložiti veliko energije. Oba si bosta prizadevala za harmonijo v razmerju in se bosta zato uspešno izogibala konfliktom. Kljub vsemu pa bosta v sebi kopičila frustracije. Takoj, ko se bodo pojavile prve težave, bodo te izbruhnile.

Strastni pripadniki škorpijona bodo imeli težave in nesoglasja že na samem začetku zveze. Ta bo sprva nabita z zamero in spravo ter nenehnimi čustvenimi nihanji. Če jima bo uspelo začetno krizo premagati, bosta lahko funkcionirala skupaj.

Dva strelca težko prideta v situacijo, iz katere bi se lahko rodila ljubezenska zveza. Njun tekmovalni duh jima bo že na začetku preprečil povezovanje, če pa se bo to kljub vsemu zgodilo, bosta oba čutila strah pred izgubo svobode. Na srečo bosta drugo do drugega dovolj iskrena, da si bosta to brez zamer priznala.

Kozoroga sta v tandemu skorajda ustvarjena za stabilne in dolgotrajne ljubezenske odnose. Dobro vesta, kaj si želita v življenju in odnosu in če obstaja med njima ljubezen, jo bosta oba spoštovala. Poleg tega bosta drug drugega podpirala na kariernem področju, svoj odnos pa bosta gradila počasi in samozavestno.

Čeprav so vodnarji v težkih časih lahko odlični prijatelji, bodo v razmerju preveč sebični. V začetnih fazah zveze jima bo zabavno, a se bosta postopno vedno manj čustveno zavzemala za odnos in bosta postala površna.

Navzven se bosta dve ribi zdeli idealna kombinacija, težava pa bo nastala, če bosta oba partnerja po značilnostih nedejavna in bosta kljub velikim načrtom, malo uresničevala. Tedaj se lahko pojavijo zamere in težke situacije. Če pa je ena izmed oseb "poganjalec" odnosa, jima lahko uspe.   

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija