IMA "POSTAVO STONOGE": Bi uganili, koliko meri v višino? (FOTO, VIDEO)

Trendi

V svetu določeni telesni tipi veljajo za bolj sprejemljive, če ne celo idealne, kar navadno vključuje vitko ali mišičasto telo. Vendar sporočila o tem, kaj šteje za privlačno ali primerno postavo, so lahko zelo škodljiva za vse, ki ne ustrezajo tem specifičnim merilom. Tovrstna pričakovanja lahko vodijo do težav v duševnem zdravju, nezadovoljstvo s telesom in nezdravo prehranjevanje. Ljudje smo različnih velikosti in oblik, kar je popolnoma v redu. Nekateri imajo daljše noge, drugi krajše, tretji večje prsi, četrti široka ramena in tako naprej. Američanka Emmie izstopa z dolgim trupom. A to še ni vse. Ko izveste, kako visoka je, sledi šele pravi šok.

Mlada Američanka je pozornost javnosti pritegnila zlasti zaradi nenavadno dolgega trupa in zavoljo svoje drugačnosti čez noč postala popularna na družbenih omrežjih. 22-letnica iz New Yorka na svojem TikTok profilu @emmielovescows pogosto objavlja posnetke, na katerih pride do izraza njena zanimiva postava, poroča The Sun.

@emmielovescows

(:

♬ original sound - sp3dupsounds0

@emmielovescows

♬ original sound - Notfromco

@emmielovescows

♬ In My Face - Mozzy & 2 Chainz & Saweetie

Kljub temu, da deluje visoka kot manekenka, v resnici v višino meri zgolj 160 centimetrov. Sama pravi, da je manekenstvo njena velika želja.

@emmielovescows

New dance alert

♬ original sound - Late Night Feels

View this post on Instagram

A post shared by Emmie (@emmielovescows)

View this post on Instagram

A post shared by Emmie (@emmielovescows)

Čeprav je večina komentarjev, ki ji dobi, pozitivnih, Emmie nekateri primerjajo z izvenzemeljskimi črvi iz filma Možje v črnem, njeno postavo pa s "postavo stonog". TikTok je zadnje čase tarča številnih kritik, saj da je kriv, da številni mladi trpijo za motnjami hranjenja in duševnimi boleznimi, kar je ponekod spodbudilo uradne raziskave o tem, kakšen vpliv ima to družbeno omrežje na zdravje otrok.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija