IGRAČKE ZA POPESTRITEV INTIMNIH IGRIC: To je znak, ki zanje zapravi največ

Trendi

Morda bi nekateri najprej pomislili, da je ravno škorpijon tisti, ki največ zapravi za erotične pripomočke, saj je znan po močnem spolnem nagonu, a temu ni tako. Britansko podjetje Lovehoney, ki se ukvarja s proizvodnjo in ponudbo seksi igračk, je analiziralo smernice prodaje od januarja 2020 do decembra 2021. K sodelovanju so povabili še slavno astrologinjo Inbaal Honigman in jo povprašali, kako se z vidika erotike obnašajo posamični astrološki znaki. Preverite, kateri znak je najbolj zapravljiv in naklonjen erotiki.

Glede na analizo potrošnikov se je izkazalo, da so erotiki najbolj naklonjeni raki. Rojeni v tem znamenju so v opazovanem obdobju za erotične pripomočke v povprečju skupno zapravili skoraj 13 milijonov evrov, kar je sedem odstotkov več od drugo uvrščenih bikov. Na tretjem mestu so pristali dvojčki z 12,6 milijonov evrov, sledijo ovni z 12,4 in levi. Rojeni v ozvezdju kralja živali so za tovrstne igračke odšteli 12,3 milijone.

To je lestvica prvih petih. Zanimivo pri tem je, da so pregovorno najbolj strastni in erotično podkovani škorpijoni pristali bolj na dnu seznama. V dveh letih, kolikor je trajala študija, so rojeni v tem znaku za erotične igračke zapravili približno 11,3 milijone evrov.

Kako pa te podatke utemeljuje astrologinja?

Rak

Za rojene v tem znamenju je dotikanje kože sočloveka izjemno senzualna, skoraj že duhovna izkušnja. Oni se ob dotiku partnerja počutijo živi, pa čeprav gre zgolj za držanje za roko. Izjemno cenijo fizični dotik, zanje je najvišji dokaz ljubezni in predanosti. Res je, da ne gre vedno za stik v erotičnem smislu, a tudi seksualnost je za rojene v tem znaku neprecenljiva, zato astrologinje njihova naklonjenost erotičnim pripomočkom ne preseneča in dodaja, da se raki s tega vidika najbolje ujemajo z biki, poroča Daily Star.

Bik

Tudi biki obožujejo telesni stik in dotikanje kože partnerja. Oni prisegajo na telesne užitke v vseh oblikah, seks je ena od njih. Objemi in dotiki so zanje, tako kot za rake, način izkazovanja ljubezni in senzualnosti, oboje znajo vedno povzdigniti na višji nivo. Seksualno jim zato najbolj odgovarja rak.

Dvojček

Dvojčki so usmerjeni v eksperimentiranje v seksu in ga radi okušajo z različnimi ljudmi in v različnih okoliščinah. Potrebujejo cel niz dražljajev, ki jih pripeljejo do vrelišča, vedno pričakujejo novosti in svežino, zato ni nenavadno, da imajo radi spolne igračke in tudi, vsaj za večino, neobičajne spolne prakse. Seksualno jim najbolj odgovarja strelec.

Oven

Znamenje, ki premore veliko surove strasti. Ovni so najsrečnejši, kadar so vzburjeni in nato potešeni, spolno življenje je zanje središče vesolja ne glede na to, ali so samski ali v zvezi. Ovni preprosto obožujejo seks, najbolj pa se v postelji ujamejo s škorpijonom.

Lev

Pri levih spolnost nikoli ni samo fizična, temveč je vselej tudi mentalna izkušnja. Izpolnjeni so, kadar partner njihove užitke postavlja na prvo mesto in so pripravljeni storiti vse, da bi prebudili njegove najbolj skrite in vroče občutke. Ljudje, rojeni v znamenju leva, so vodje in ne sledilci, radi narekujejo tempo, ni jih strah premikati meja, zato so erotične igračke pri njih tako priljubljene, spolno pa jim najbolj odgovarjajo ribe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija