'IGRA S ŠKATLICAMI' JO JE STALA DENARNICE: Tako so okradli 29-letnico na Fernetičih

Kronika

Včeraj ob 3.20 ponoči so koprski policisti dobili prijavo drzne tatvine. Po zbranih obvestilih je 29-letna državljanka BiH potovala z avtobusom iz Italije proti BiH. Ko so se ustavili na počivališču Fernetiči, so do nje pristopili trije moški in jo prepričali, da je z njimi igrala 'igro s škatlicami'. Ko je želela vzeti kovance iz denarnice, je eden od njih pograbil vso gotovino, ki jo je imela pri sebi. Zatem so pobegnili. Policisti zbirajo obvestila o dogodku.

Policisti Policijske uprave Koper (PU) so v zadnjih 24 urah intervenirali v 69 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 193 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo in eno s hujšimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali štiri vlome in pet tatvin ter drzno tatvino, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v sedmiih primerih. Na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali 11 nezakonitih prehodov državne meje.

V Kopru je nekdo poskusil vlomiti v tri osebne avtomobile, vendar mu ni uspelo. Nastala je materialna škoda.

V Kopru so ob 16. uri ustavili 44-letnega voznika motornega kolesa. Ker je vozil brez vozniškega dovoljenja, so mu vozilo zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija