IDEJA ZA NASLEDNJI ROMANTIČNI POBEG: Ne spreglejte paketa z že vključenim kulinaričnim in wellness razvajanjem

Slovenija

V dvoje je vse lepše. A zaradi vse hitrejšega tempa življenja, stresa, utrujenosti in pomanjkanja časa se velikokrat odnos ohladi. Takrat je pomembno, da zopet popestrimo dnevno rutino, se povežemo in obudimo iskrico ljubezni. Nič ni lepšega kot čarobni romantični trenutki v objemu ljubljene osebe. Zato so v Thermani Laško poskrbeli za popolno razvajanje za dva. Paketom za pare so dodali pridih romantike, obilico gastronomskih užitkov, wellness razvajanj ter sproščujočih trenutkov v dvoje.

Romantični oddih v Thermani Laško vključuje postrežbo zajtrka v sobi, ki je pripravljen iz okusnih lokalnih sestavin z znakom kakovosti Okusiti Laško.

Na romantični oddih v Thermano Laško

Parom, ki želijo nepozaben oddih z obilico romantike, obarvan z wellnessom in vrhunsko kulinariko, so pripravili paket Romantični oddih v dvoje. Svoje brbončice bodo lahko razvajali tako v A la carte restavraciji hotela Thermana Park **** kot tudi v restavraciji Pavus za grajskimi zidovi gradu Tabor. Vodja restavracije Pavus Chef Marko Pavčnik, katerega navdihuje narava in divja hrana, bo poskrbel, da bodo na krožniku vedno sveže lokalne sestavine in odlični novi okusi. Poleg izvrstne kulinarike je parom na voljo neomejeno kopanje pod čarobno stekleno kupolo, zajtrk v postelji, penina ter razvajanje s posebnimi wellness tretmaji, ki so prepleteni s tradicijo lokalnega čebelarstva in pivovarstva. V ceno paketa je vključena romantična kopel s tematiko po lastni izbiri. Izbirajo lahko med kopeljo čokoladne sanje z aromo kakava, kokosove sanje z eteriko kokosa ali pa termalno kopeljo s hidromasažo, za popolno sprostitev in izboljšanje počutja.

Paket Čas za naju omogoča popoln odklop možganov. Ker želijo, da se pari popolnoma sprostijo in posvetijo drug drugemu, so v program vključili kopel Rock n' Roll ljubezni, kjer za popolno romantiko poskrbi božanska mehurčkasta kopel, čarobni trenutki v dvoje ter tematski prigrizki in penina. Kopeli v čaru osemdesetih let sledi večerja v A la carte restavraciji hotela Thermana Park, kjer parom postrežejo kakovostno lokalno pridelano hrano z znakom kakovosti Okusiti Laško. Poleg večerje in wellness tretmajev v jutranjih urah ponujajo zajtrk v postelji ter neomejeno kopanje v najsodobnejšem Termalnem centru v Sloveniji.

V Wellness Centru hotela Thermana park so na voljo številni tretmaji in tematske kopeli, kjer lahko pari uživajo v sproščenem in romantičnem vzdušju.

Sprostitev telesa in duha v Termalnem in Savna Centru

Velikokrat zaradi časovne stiske in dnevnih obveznosti večdnevni oddih ni mogoč, takrat je dobro izkoristiti vsaj prosto popoldne za obisk tematskih savn in Termalnega Centra ali pa zgolj za razvajanje v Wellness Centru. V hladnejših dneh se priporoča skok v Savna Center. Tematske savne v modernem slogu s pridihom zgodovine Laškega so odlične za razstrupitev in sprostitev telesa ter krepitev imunskega sistema. V Savna Centru je na voljo sedem savn: največja finska savna v obliki hiše Kozjanskega, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, ki je povezana z dolgoletno tradicijo pivovarstva, savna Kristal, finska savna z elementom ognja, infrardeča savna v obliki vagona, savna Laconium z aromo lipe ter prenovljena savna Sanarium z motivom čebeljega satovja.

Tudi kopanje v Termalnem Centru je dobra izbira za vse pare, saj plavanje v termalni vodi poživlja, razstruplja in revitalizira. Za piko na i pa poskrbi uživanje in sproščanje v masažnih bazenih tik pod mogočno stekleno kupolo.

V hladnejših mesecih priporočajo obisk Savna Centra, kjer je na voljo širok izbor tematskih savn, povezanih z bogato zgodovino Laškega.

Zakaj v Thermano Laško?

V Laškem je veliko možnosti za rekreacijo, oddih in aktivnosti v naravi. Kulinarični navdušenci, ki imajo radi aktivni oddih, si lahko izposodijo kolo, raziščejo okolico in se podajo na piknik v idilično naravo ter okusijo številne lokalne dobrote iz skrbno pripravljene piknik košarice. Parom, ki uživajo v skupnem preživljanju prostega časa, so na voljo številne pohodniške in kolesarske poti, ki ponujajo čudovite razglede na barvito jesensko pokrajino. Za popestritev zveze ter ustvarjanje nepozabnih spominov je dobra ideja Pivocvetni potep in obisk Escape rooma Enigmarium, kjer bodo številni namigi in uganke pare privedli do čisto pravega pivovarjevega zlata. Pivocvetni potep pa bo poskrbel za pravo pivocvetno veselje, saj je začinjen s tradicijo pivovarstva in čebelarstva ter slastnimi grižljaji v vrhunski restavraciji Pavus na gradu Tabor nad Laškim.

Pod čarobno stekleno kupolo v Thermani Laško se nahajajo številna vodna doživetja.

So vas prepričali? Obisk njihove družbe dobrega počutja je namreč vedno dobra ideja, še posebej ko je dodane nekaj romantike, ki ponovno prižge plamen ljubezni. Dobrodošli.