IBRAHIMOVIĆ ZNOVA POLNI ČASOPISNE STOLPCE: Švedu se je mudilo v San Remo, zato je štopal

Svet

Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović ves čas polni časopisne stolpce. Tokrat je bila na poti do glasbenega festivala zanj ovira gneča na avtocesti. Švedu se je mudilo do festivala v San Remu, zato je zapustil avto in v slogu štoparja na avtocesti presedlal na motocikel, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Ibrahimović je bil namreč eden od moderatorjev festivala v Liguriji. Tam ga je občinstvo v četrtek zvečer že nestrpno pričakovalo. Zaradi gneče je prišel z zamudo, okrog 23. ure, o čemer so poročali tudi italijanski mediji. "Ni bil prav dober voznik," je o svojem rešitelju povedal Ibrahimović, ki je dodal, da je ponudil tudi, da bi sam sedel za krmilo, a ga voznik ni spustil predse. Franco, tako je bilo motociklistu ime, je Ibrahimovića peljal kar 60 kilometrov, na koncu pa priznal, da je tipičen nedeljski voznik in da je po naključju sploh prvič na avtocesti z motorjem. Zato je bil nekoliko počasnejši in bolj previden.

Zastoj, v katerem je obtičal Ibrahimovićev avto, je bil posledica hude prometne nesreče. In Šved si je pomagal z iznajdljivostjo, da je izpolnil svoje obveznosti na festivalu. Do besede je prišel tudi Franco, ki je medijem povedal, da je, preden je začel skupno pot z nogometašem, poklical ženo in ji to povedal, a mu slednja ni verjela.

Ibrahimović v San Remu sodeluje kot moderator in vsaj v tisku je bil za novo vlogo zelo pohvaljen. Preizkusil se je tudi že kot pevec. Trenutno ima Šved čas za takšno početje, saj zaradi poškodbe ne more igrati za svoj Milan.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Munk |  05 .03. 2021 ob  21: 06
-4
šved, ja, malo morgen... kako že gre tisto - osel, ki se skoti v Lipici, je lipicanec?