HVALA VAM! Regional je v le 15 januarskih dneh obiskalo kar 750 tisoč različnih uporabnikov, z videom na Facebooku pa smo dosegli več kot 1,3 milijona ljudi!

Koper

V pregovorno slabem januarju za branost novičarskih portalov je Regional v le 15 dneh obiskalo skoraj 750 tisoč različnih uporabnikov po Google Analitiki. Ob tem pa smo zabeležili več kot 1,3 milijona vseh obiskov in preko 2 milijona prebranih člankov! Čutimo vašo podporo in smo vam zanjo izjemno hvaležni.

Izjemen doseg portala se sicer nadaljuje, tako smo v le enem dnevu ta teden zabeležili čez 120.000 različnih i.p. uporabnikov na portalu.

Googlovo splošno svetovno priznano orodje za meritev obiskanosti spletnih strani Google analytics sicer meri različne naprave oziroma različne i.p. naslove, tako da lahko z veliko gotovostjo številko 750.000 različnih i.p. uporabnikov portala delimo s številko 3 (kar je nekje povprečno število različnih naprav, s katerimi posameznik dostopa do interneta) in dobimo še vedno impresivno številko različnih bralk in bralcev Regionala: 250.000 ljudi v le 15 dneh! Hvala vam.

Med drugim je videoposnetek predora Markovec na Regionalovem Facebooku dosegel kar 1.3 milijona ogledov! Video prikazuje prometno nesrečo, v kateri se je voznik zaletel v zid, le nekaj minut zatem pa so se po cestišču fantje sprehajali s steklenicami v rokah.

Predor Markovec

Poglejte si, kaj se je čez vikend dogajalo v predoru Markovec. Preberite članek ????????????????. Več na: https://bit.ly/3Cclobq

Objavil/a Regional dne Ponedeljek, 15. november 2021