HULIGANI NAPADLI SRBSKE VATERPOLISTE: Dva pobegnila, eden se je rešil s skokom v mrzlo morje (FOTO, VIDEO)

Kronika

Vaterpolisti Crvene zvezde si bodo zapomnili gostovanje v jadranski ligi pri Mornarju v Splitu. Kot poroča časnik Slobodna Dalmacija, je peterica mladih moških na splitski rivi napadla četverico beograjskih vaterpolistov. Dva sta pobegnila, eden pa se je rešil s skokom v mrzlo morje.

Vratar Crvene zvezde Aleksandro Kralj se je rešil s skokom v morje.
 
Kot poroča časnik, je trojica srbskih vaterpolistov okrog 13.40 na glavnem mestnem sprehajališču sedela na kavi, ko je do njih prišla skupina mlajših moških in zahtevala, da slečejo trenirke z oznakami beograjskega kluba. Neposredno za tem se je začelo prerivanje, napadalci pa so začeli fizično obračunavati s športniki. Trojica vaterpolistov je nato zbežala, eden od njih je zavetje poiskal v Jadranu in tam počakal na prihod policije. Policija napadalce, ki so se pred prihodom varuhov reda in miru razbežali, še išče.

Kot poročajo hrvaški mediji, so bili napadeni vaterpolisti Dušan Vasić, Miloš Maksimović in Aleksandro Kralj, ki je prejel nekaj udarcev v predel nosa. Pobegnil je s skokom v morje. Tekma je bila zaradi incidenta odpovedana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  10 .02. 2019 ob  12: 47
-3
Naj mi še kdo reče, da so valerpolisti močni bwahahahahahaha