HUDO TRČENJE NA DOLENJSKI AVTOCESTI: V prometni nesreči sta umrli dve osebi

Kronika

V hudi prometni nesreči, ki se je okoli 15. ure zgodila na dolenjski avtocesti, sta umrli dve osebi. Priključek Novo mesto-zahod proti Ljubljani je zaprt. Policija opozarja na možnost naleta. Morebitne očividce nesreče prosijo, naj pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080-1200.

Glede na prve ugotovitve policije po ogledu kraja nesreče je osebni avtomobil nekaj metrov za priključkom Novo mesto-zahod v smeri Ljubljane naletel v tovorno vozilo. V avtomobilu sta bili dve osebi, ki sta umrli na kraju, so zapisali na Policijski upravi Novo mesto.

Na kraju nesreče so policisti, gasilci, reševalci in uslužbenci Darsa, ogled kraja prometne nesreče še poteka.

Fotografije so simbolične. 

Priključek Novo mesto-zahod proti Ljubljani je še vedno zaprt. Promet je urejen po vzporednih cestah. Policija opozarja na možnost naleta, zato voznike pozivajo, naj vozijo skrajno previdno ter upoštevajo spremenjeno prometno signalizacijo, odredbe policije in uslužbencev Darsa.

Morebitne očividce prometne nesreče, ki so videli, kako se je prometna nesreča zgodila, pa na policiji prosijo, da pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080-1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija