HUDO POŠKODOVAN MOTORIST NA ŠMARSKI: Poskušal se je izogniti trčenju

Kronika

Včeraj ob 11.48 je prišlo do hujše prometne nesreče na Šmarski cesti, pri odcepu za Korte. 53-letnik se je za avtomobilom peljal proti Dragonji in ga pri odcepu za Korte začel prehitevati. To je storil v trenutku, ko je njegovo vozilo že prehiteval 56-letni motorist. Da bi se izognil trčenju, je motorist zapeljal levo, kjer je trčil v robnik in padel. S hudimi poškodbami je bil prepeljan v izolsko bolnišnico. Zlomljeno ima zapestje, lopatico in več reber.

Fotografija je simbolična.

Policisti koprske policijske uprave so v zadnjih 24 urah posredovali v 70 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 175 klicev. Obravnavali so 16 prometnih nesreč z materialno škodo, dve z lažjimi poškodbami in eno s hujšimi. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali poskus vloma in štiri tatvine, zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali štirikrat. Obravnavali so 173 ilegalnih prehodov državne meje.

Okradli oljkarja

Na kmetijskem zemljišču pri Grintovcu je nekdo ukradel stroj za pobiranje oljk, znamke Agrotehnic, rdeče barve.

Zaradi mopeda k sodniku za prekrške

V Luciji so 25-letniku zasegli moped, ker je presegal dovoljeno konstrukcijsko hitrost. Sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vid |  28 .10. 2022 ob  20: 28
Motoriste se zlahka spregleda, pa to ni kritika soferja ali motorista, je preprosto dejstvo. Motorist lahko zelo hitro spremeni svojo pozicijo in pospesi. Niso vsi pazljivi. Tudi sam vozim motor in moram misliti za oba.