HUDO POŠKODOVAN MOŠKI TAJIL NESREČO: Hotel je obvarovati sorodnika, ki ga je povozil

Kronika

Policiste so v nedeljo dopoldne obvestili, da je v ptujski bolnišnici iskal zdravniško pomoč 24-letni moški, ki je imel poškodovani obe nogi in glavo. Trdil je, da je sam padel, a so policisti kasneje ugotovili, da ga je povozil sorodnik. Slednjega bodo zato kazensko ovadili.

Fotografija je simbolična.
 
Policisti so po navedbah Policijske uprave Maribor ugotovili, da je 24-letnik pridobil omenjene poškodbe v nedeljo zjutraj. Okoli 4. ure je namreč s svojim osebnim avtomobilom obtičal v blatu na razmočenem, a sicer utrjenem delu kmetijske površine v Markovcih. Na pomoč je poklical svojega 20-letnega sorodnika, da bi ga izvlekel iz blata. Ko se je ta pripeljal na kraj, je z vozilom trčil v 24-letnika, ki je stal ob zadnjem delu svojega vozila. Po trčenju je poškodovanega sam odpeljal v bolnišnico.

Ker je do poškodb, ki so opredeljene kot hude, prišlo na površini, ki ni namenjena javnemu cestnemu prometu, se dogodek po navedbah policije ne šteje za prometno nesrečo. Policisti bodo zato 20-letnika ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja hude telesne poškodbe, za kar je zagrožena kazen do dveh let zapora.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija