HUDA NESREČA V TRAMPOLINSKEM PARKU: Ogroženo je življenje člana akrobatske skupine

Kronika

V trampolinskem parku Woop! na Leskoškovi cesti v Ljubljani je oseba med športno aktivnostjo na trampolinu v soboto padla v jamo pod trampolinom in se poškodovala. Prvo pomoč so nudili v Gasilski brigadi Ljubljana, reševalci pa so jo nato odpeljali v bolnišnico, navaja uprava za zaščito in reševanje. Poškodovanec je v smrtni nevarnosti.

V ljubljanski gasilski brigadi za STA danes še niso mogli posredovati podrobnosti o nesreči, ki se je zgodila v soboto nekaj po 16. uri. Na Policijski upravi Ljubljana pa so pojasnili, da so bili o dogodku, v katerem je bila poškodovana oseba, obveščeni okoli 17. ure.

"Po doslej znanih podatkih je bilo ugotovljeno, da je oseba v športnem parku, med treningom, padla med športne blazine in se huje poškodovala. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v Univerzitetni klinični center Ljubljana, njeno življenje pa je ogroženo," so odgovorili na povpraševanje STA. Policisti po doslej zbranih informacijah znakov kaznivega dejanja niso ugotovili.

Po poročanju medijev je ogroženo življenje polnoletnega profesionalnega akrobata in člana akrobatske skupine, ki prostore parka vsakodnevno uporablja za treninge.

Do nesreče je prišlo ob napačnem pristanku v gimnastično jamo s penami med izvajanjem zahtevnejšega elementa na trampolinu v profesionalnem delu parka, ki je namenjen izkušenim skakalcem in treningom akrobatskih elementov, so na spletnem portalu lokalec.si navedli besede direktorja parka Mirana Razorška.

Poškodovani je po navedbah portala ob dogodku prejel takojšnjo pomoč zaposlenih, ti pa so ga nato nemudoma predali reševalcem, ki so prispeli na kraj nesreče.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija