HUDA NESREČA PRI PORDENONU: Umrli voznica rešilca, pacientka in šofer tovornjaka (VIDEO)

Kronika

Včeraj okoli 13.30 se je na deželni cesti med krajema Cimpello in Sequals, v občini Zoppola, ki povezuje Pordenon s severnim zaledjem, zgodila huda prometna nesreča, v kateri so ugasnila tri življenja. Umrl je voznik tovornjaka, prostovoljka Rdečega križa in ženska, ki je po pregledu v bolnišnici v Padovi, bila z rešilcem na poti domov. Še dve osebi sta bili poškodovani in prepeljani v bolnišnici v Vidmu in Pordenonu. Ena od teh je bolničarka v rešilcu, ki je v kritičnem stanju.

Trčila naj bi rešilec in tovornjak, ki se je po prvih ugotovitvah policistov med zaviranjem prevrnil in končal v jarku. Natančne okoliščine nesreče preiskovalci še ugotavljajo, saj je bilo v trčenju udeleženo tudi terensko vozilo BMW X5, poročajo mediji.

V nesreči je umrla 49-letna voznica reševalnega vozila; 80-letnica, ki se je po pregledu v bolnišnici z rešilcem vračala domov, in 52-letni voznik, ki je ravno včeraj nastopil novo službo pri prevoznem podjetju.

Maxi incidente sulla strada regionale 177 Cimpello-Sequals, in provincia di Pordenone, dopo uno scontro avvenuto tra più veicoli, tra cui un camion, un mezzo della Croce rossa e almeno un'auto. Il bilancio sarebbe di tre morti e quattro feriti. #ANSA https://www.ansa.it/friuliveneziagiulia/notizie/2024/01/02/incidente-vicino-a-pordenone-tre-morti-e-due-feriti_c2d5f368-1064-485d-996c-36309aa81601.html

Objavil/a ANSA.it dne Torek, 02. januar 2024

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija