HUDA NESREČA: Otrok padel 20 metrov v globino (FOTO)

Kronika

Danes popoldan je v kanjonu reke Mostnice pri naselju Stara Fužina v občini Bohinj otrok z 20 metrov padel vodo. Otroka in očeta, ki mu je priskočil na pomoč, je odnesla deroča voda odnesla. S skale sredi vode, kamor sta se izvlekla, so ju rešile reševalne službe in ju odpeljale v UKC Ljubljana, so sporočili iz uprave za zaščito in reševanje.

Močno podhlajena in poškodovana je helikopter Slovenske vojske s posadko in dežurno ekipo helikopterske nujne medicinske pomoči Brnik prepeljal v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana. Ostale tri družinske člane so prepeljali v dolino.

[6/2024 - 15.3.2024] Ob 15:09 sta 2 osebi padli v kanjon Mostnice, pri tem pa se je ena oseba huje poškodovala. Gorski...

Objavil/a Gorska reševalna služba Bohinj dne Petek, 15. marec 2024

Na pomoč so otroku in očetu priskočili reševalci Gorske reševalne službe Bohinj, gasilci prostovoljnih gasilskih društev Bohinjska Bistrica in Bled, potapljači Podvodne reševalne službe Bled, člani ekipe civilne zaščite za reševanje na vodi in iz vode Bohinj ter reševalci nujne medicinske pomoči Bohinj, so še sporočili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija