HUDA NESREČA KOLESARJA NA ŠKOFIJAH: Zaradi prehitre vožnje padel preko krmila na glavo

Kronika

Včeraj ob 17.30 je na Škofijah prišlo do hude nesreče kolesarja. 45-letni domačin se je peljal s kolesom od Ankarana proti Škofijam. Med prehitevanjem skupine pešcev je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad kolesom. Ko se je po končanem prehitevanju vračal nazaj v desno, je zapeljal izven makadamske ceste in padel preko krmila na glavo. Odpeljan je bil v izolsko bolnišnico, kjer so ugotovili hude poškodbe  zlomljeno rebro in dlančnico, udarnine ter odrgnine. 

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 142 klicev. Obravnavali so 16 prometnih nesreč z materialno škodo in eno s hujšimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine in vlom. Zaradi kršitev javnega reda je bilo sedem intervencij.

V vasi pri Postojni je nekdo iz zapuščene hiše ukradel televizijo, dva štedilnika, solarni komplet, mize in stole ter kosilnico, masivna vrata in 150-litrski sod. Škode je za približno 1500 evrov.

V Dekanih je nekdo z neregistriranega vozila ukradel katalizator, vreden 600 evrov.

V Postojni je nekdo iz ene od prodajaln ukradel več kozmetičnih izdelkovZadeva se preiskuje.

Sinoči ob 21.15 so policisti v Luciji ustavili osebni avto, ki ga je vozil 33-letnik. Odrejen mu je bil alkotest, ki je pokazal 0,34 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. V nadaljevanju je bil opravljen hitri test na mamila, ki je reagiral na kanabis. Odrejen strokovni pregled je odklonil. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali deset ilegalnih migrantovV Dolenjskem potoku so obravnavali dva državljana Pakistana, tri državljane Irana, tri državljane Pakistana in državljana Afganistana, pri Podbežah pa danes zjutraj državljana Bangladeša.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija