HUD PADEC PRI ČRNEM KALU: Nezavestnega odpeljali v izolsko bolnišnico

Kronika

Včeraj ob 13.53 so bili policisti obveščeni, da je pri Črnem kalu (pri odcepu za Socerb) padel kolesar. Na kraju so ugotovili, da je padel 63-letni državljan Avstrije, ki je bil v nezavesti. Med vožnjo je uporabljal čelado, ki pa je počila. Odpeljali so ga v izolsko bolnišnico, vse okoliščine pa še ugotavljajo.

V Sečovljah so policisti državljanu Italije, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli motor. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 1.20 je v Ankaranu vozilo zapeljalo s ceste. Na kraju so policisti ugotovili, da je 41-letni voznik iz okolice Kopra vozil po stari cesti Koper–Ankaran. Zaradi vinjenosti (alokotest mu je pokazal 0.98 mg/l) je zapeljal na brežino potoka, kjer je vozilo obstalo. Voznik si na kraju ni zagotovil prevoza, zato mu je bilo odrejeno pridržanje. Sledi obdolžilni predlog.

Drzna tatvina na primorski avtocesti

Nekaj čez polnoč je državljanka Romunije prijavila, da so jo okradli na počivališču Povir. Medtem ko je pospravljala vsebino prtljažnika, je k njej pristopil moški (star od 50 do 60 let, močnejše postave, kratkih temnih las) in jo spraševal za pot za Trst. Pri tem jo je toliko zamotil, da je drugi neznanec iz prtljažnika neopazno odvzel torbico. Po izvršeni tatvini sta se storilca odpeljala z vozilom znamke Golf ali Ford Fiesta, temnejše barve. V torbici je imela oškodovanka 3.800 evrov, vozniško dovoljenje, osebno izkaznico in druge osebne predmete.

Ponoči je nekdo vlomil v skladišče v Pivki in ukradel bakrene žice, v vrednosti 5000 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija