HRUP OB GRADNJI: Nova urgenca predvidoma decembra

Izola

Do sredine novembra mora biti končana glavna avla z novim vhodom v izolsko bolnišnico, pišejo Primorske novice. Vstop za obiskovalce namreč z decembrom skozi sedanji vhod ne bo več mogoč.

V Splošni bolnišnici Izola novo urgenco načrtujejo odpreti prvega decembra. Do sredine novembra bodo tako obiskovalce in bolnike še prosili, naj potrpijo zaradi hrupa ob gradnji. Ta bo z naslednjim tednom še nekoliko večji, saj bodo podirali nekatere stare stene.

Prav tako kot novo urgenco bo glavno avlo in vhod zgradilo idrijsko podjetje Kolektor Koling, ki je bilo izbrano na razpisu, in sicer potem ko je zdravstveno ministrstvo za dela namenilo okoli 350 tisočakov.

Brezplačen internet, plačljiva televizija

Kot še piše časnik bodo v glavni avli na voljo lekarna, optik in bife, mogoče tudi trafika. V sredo so so v bolnišnici sicer že uredili brezplačno brezžično wi-fi omrežje, še naprej pa morajo bolniki za spremljanje televizije v sobah kupovati žetone.

Deli novico:

Mario |  13 .12. 2015 ob  10: 38
namesto urediti dodatna parkirišča so postavili rampe za kasiranje parkinga.Če bi imeli resen namen odganjanja nepridipravov,bi uredili še kakšno makadamsko parkirišče za povečanje zmogljivosti.Rampe bi le 'urejale'' promet.Kajti urejeno,asfaltirano parkirišče je staro 30 let ob izgradnji prve faze izgradnje bolnice.Za to so prispevali tudi občani s samoprispevkom prebivalcev obale in Istre za katero so bile tudi grajene določene kapacitete.Alora resen namen bolnice bi uvedel režim prostega parkiranja recimo 3 ure,kolikor morajo pacijenti čakat pred ambulanto na pregled.Enako bi omogočili prosto parkiranje svojcem za obisk bolnikov v bolnici.Kako sramotno za vodstvo,res!!!
Cinik |  12 .09. 2015 ob  10: 30
To s plačljivo televizijo je pa beda nad bedo, naj uvedejo še žetone za wc školjko.
drita v čelo |  11 .09. 2015 ob  13: 29
Štuko e pittura fa bella figura. V resnici je pa Bolnišnica Izola skupaj z njenim vodstvom, eno precej gnjilo stvorenje. In, da tlačani nebi mislili, da je pri zaposlovanju kaj drugačna kot ostale javne ustanove. Tudi tukaj se zaposluje na prijateljski, oziroma politični način. Đubre od đubreta.
"ladja TITANIC" |  11 .09. 2015 ob  12: 53
titanskih razsežnosti-zdravniških nestrokovnosti na vhu hriba... še na suhem tone... kaj bi šele bilo, če bi bila res na morju?

glu - glu - glu- glu - glu.....................................
hura za |  11 .09. 2015 ob  12: 02
novega direktorja sb izole, pa naj narod še tako stranko jj šinfa
sicko.si |  11 .09. 2015 ob  11: 54
glavno bo televizija - tako, da bodo na medicinske nestrokovnosti iz te bol(niš)nice ter posledično svoje mizerije pacienti lažje pozabili ! ......... :-)