HOTELI LIFECLASS PORTOROŽ V ZNAMENJU DOBRODELNOSTI: Božična donacija Splošni bolnišnici Izola

Piran

Letošnji prazniki so v Hotelih LifeClass Portorož v znamenju dobrodelnosti. Le dan pred božičnim večerom so Splošni bolnišnici Izola podarili statični in prenosni hladilnik, namenjena shranjevanju cepiv proti virusu Sars-Cov-2 in nekaterih drugih cepiv, ki bosta bolnišnici v teh časih prišla zelo prav.

Direktor Splošne bolnišnice Izola mag. Radivoj Nardin je hvaležnost izrazil z besedami: "Iskrena hvala za vašo toplo gesto, donacijo, ki smo se je zelo razveselili. Oba hladilnika bomo s pridom uporabili. Tudi sami se trudimo, da veliko vlagamo v opremo in zagotavljamo vrhunske zdravstvene storitve za odrasle in otroke. Pred dobrim mesecem smo odprli nov hemodializni center, ki je najmodernejši tovrsten center v tem delu Evrope."

Član uprave Istrabenz Turizem, d.d., g. Aleš Buležan, se je na povedano odzval z besedami: "V čast in veselje mi je, da smo lahko v Hotelih LifeClass Portorož izpeljali to koristno donacijo, s katero smo izrazili solidarnost in podporo zdravniškemu osebju v tem predbožičnem obdobju. Ta donacija nam predstavlja odgovornost, ki jo ima vsako večje podjetje v tej regiji, da Splošni bolnišnici Izola pomaga pri pridobivanju opreme za shranjevanje cepiv proti covidu ter za ostala cepljenja. V tem negotovem času, ko še nimamo jasne slike, kaj se bo z virusom dogajalo, se mi zdi pomoč podjetij pri promociji cepljenja in zagotavljanju sredstev izrednega pomena."

Slavnostni predaji je sledil sproščen klepet s predstavniki bolnišnice in podjetja Istrabenz Turizem, d. d., v katerem ni manjkalo skupne skrbi za čimprejšnji izhod iz trenutne epidemiološke situacije. Sogovorniki so izrazili skupno željo po sodelovanju tudi v prihodnosti.