HOLLYWOODSKI ZVEZDNIKI PRISPELI V PULJ: Stregli jim bodo izključno istrske specialitete (FOTO)

Istra

Kot poroča spletna stran Glas Istre, naj bi hollywoodski zvezdniki Salma Hayek, Samuel L. Jackson in Ryan Reynolds, ki bodo v Rovinju snemali del nadaljevanja filma Krij mi hrbet (Hitman's Bodyguard), včeraj popoldan vendarle prileteli iz Londona na puljsko letališče. Osebje je vse podrobnosti njihovega prihoda čuvalo v strogi tajnosti, pa tudi letališka steza je bila pripravljena tako, da ni bilo mogoče ujeti v objektiv obrazov oseb, ki so izstopale iz letala, poroča portal. 

Vseeno pa budnim očesom novinarjev, ki so na letališču pričakali prihod slavnih igralcev, ni ušlo, da so se iz letala izkrcali trije ali štirje ljudje, ki so se takoj zatem usedli v kombi. Ta jih je odpeljal do limuzine, ki je čakala na drugi strani steze. Nato so drugi potniki najverjetneje ostali člani ekipe, ki so prevzeli velik del prtljage odšli po normalni poti z letališča. V tem času je mimo zbranih novinarjev na drugi strani letališča švignil črni Mercedes z zatemnjenimi stekli, v katerem je bilo štiri do pet oseb. Kot piše Glas Istre, je na zadnjem sedežu med obema moškima zagotovo sedela ženska, ki je tudi pomahala novinarjem

Hollywoodski zvezdniki naj bi bili po poročanju portala nastanjeni v enem od treh rovinjskih hotelov s petimi zvezdicami, kjer jim bodo stregli izključno istrske specialitete. Film naj bi snemali v Rovinju do maja, ko se filmski set seli v hrvaško prestolnico Zagreb. V Rovinju bodo filmske prizore snemali ob obali, na starih uličicah, sprehajališčih in na mestnem trgu. Vsak od glavnih igralcev je prišel z dvema svojima dvojnikoma, celotna ekipa pa se ne bo nahajala na istem mestu, so na portalu ob tem opomnili tiste, ki bi se želeli na rovinjskih ulicah iti detektive ali paparace.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  07 .04. 2019 ob  16: 25
Novica pa taka!