HOLLYWOODSKA SENZACIJA, BRAD PITT IMA NOVO: Kupidova puščica naj bi zadela Angelinino filmsko rivalko

Svet

Vroča novica, ki jo je obelodanil britanski tabloid The Sun, prihaja iz Hollywooda. 55-letni Brad Pitt naj bi dve leti po razhodu s 43-letno Angelino Jolie imel novo ljubezen. Z njo naj bi ga pred tednom dni opazili v enem od hotelov v Los Angelesu. V javnosti so se že sprožile govorice, da gre za žensko, ki ni v najboljših odnosih z Angelino.

Nova Pittova ljubezen naj bi bila 43-letna igralka Charlize Theron. Theronovo naj bi pred božičem Pittu predstavil njen bivši partner Sean Penn. Skupaj naj bi se srečali na predvajanju filma Roma. Pred tednom dni naj bi Pitta in Theronovo opazili v baru enega od hotelov v Los Angelesu, kjer naj bi si bila zelo naklonjena.

Pitt se je z bivšo ženo razšel leta 2016. Vlogo za ločitev je vložila Angelina. Njuna ločitev je dolgo polnila časopisne strani rumenega tiska. Da se Angelina in Charlize ne razumeta naj bi bil kriv posel, saj sta se dolga leta potegovali za iste vloge v filmih. Ena takšnih zadev, ki je precej odmevala v filmski javnosti, se je zgodila leta 2017.

Universal Pictures je vlogo 'Frankensteinove neveste' najprej ponudil Angelini, Charlize je bila njena zamenjava, če bi Angelina zavrnila vlogo. Angelina naj bi zavlačevala z odločitvijo, s tem pa onemogočila svoji stanovski kolegici, da bi se lotila drugih vlog. Nekateri mediji namigujejo, da je Angelina to počela namerno. Znan je tudi primer iz filma Umor na Orient ekspresu, pri katerem je Angelina najprej zavrnila vlogo, nato pa si je premislila. Tudi takrat je bila med potencialnimi igralkami Charlize. Na koncu je vloga pripadla Michelle Pfeiffer.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija