HOJS POSKRBEL ZA 'KINO VZDUŠJE': Med razpravo o interpelaciji je jedel prigrizek (VIDEO)

Slovenija

Predlagatelji interpelacije iz vrst opozicijskih LMŠ, SD, Levice, SAB in NeP so na današnji seji nanizali vrsto očitkov na račun ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa. Med drugim mu očitajo kadrovanje v policiji in njeno politizacijo, odgovornost za povečevanje represije v državi, pa tudi nesprejemljivo in žaljivo retoriko. Med samo razpravo pa je Hojs zapustil dvorano, a ne zaradi teh očitkov, temveč zaradi arašidov.

Podpredsednica DZ Tina Heferle je Hojsa med govorom poslanke Violete Tomić opozorila, da se v dvorani ne jé. "Nismo v kinu, razumem, da ste cel dan tukaj, ampak je neprimerno, da jeste v dvorani. Masko dajte gor, ker ste na javnem prostoru. /…/ Gospod Hojs, prosim malo spoštovanja. V dvorani se ne jé in niste v kinu. /…/ To je skrajni primer, višek od viška," je komentirala njegovo početje Tina Heferle, ko je zapuščal dvorano.

Kot je za portal N1 povedal Hojs, je dal v usta nekaj arašidov in so mu rekli, da se to ne spodobi. Dodal je še, da je po njegovem mnenju bolj spodobno, da poješ nekaj arašidov in v živo spremljaš poslance, kot pa da zapustiš dvorano.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ben |  21 .12. 2021 ob  08: 11
Napačno! V kinu ni dovoljeno jesti kokic! V državnem zboru je kokice dovoljeno grickljati, saj v poslovniku to ni zabeleženo kot prepovedano, a ne? Itak je v državnem zboru dovoljeno vse!
ManofSteel |  20 .12. 2021 ob  22: 58
-7
In mi plačujemo te parazite od KULovićev za klatenje neumnosti. Žalostno kaj bedast narod voli...res žalostno. Zakak ne napišete kaj o tem, kako bodo financirali domove za ostarele z denarjem, ki ke bil namenjen nevladnim organizacijam za mlatenje prazne slame. Sodeč po komunajzarjih denarja ni za starostnike...jQuery1123008457928220999045_1640037235187? Itak, če kradejo kot prvorazredni lopovi. Kako kaj slovesbki Steve Jobs aka Golob? Bwahahahaha
ManofSteel |  20 .12. 2021 ob  22: 54
-7
Glavna tema 24kur, kako Gos. Hojs papa kokice med poslušanjem nebuloz opozicije bwahajahaha Legenda Hojs.