HITRO, VARNO IN UGODNO BELJENJE ZOB V KOPRU: Povrnite si bleščeč nasmeh

Koper

Uživate v hrani in pijači, ki pa vaše zobe postopoma obarva? Si želite povrniti belino svojega nasmeha in se zopet počutiti samozavestno? Če je odgovor da, imajo v zasebni zobni ambulanti Dentiva v Kopru (na 'Barki') odlično rešitev za vas! V Dentivi lahko cenovno ugodno preizkusite najnaprednejšo metodo beljenja zob  Fläsh, razvito s strani priznanega nemškega podjetja Whitesmile, ki svoje proizvode prodaja v kar 48 državah sveta.

Fläsh predstavlja kombinacijo dolgoletne tradicije beljenja zob in najbolj sodobnega in inovativnega sistema za beljenje zob na trgu. Metoda temelji na dvajsetletnih izkušnjah in raziskavah z omenjenega področja, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in varnost.

V Dentivi boste deležni strokovnega svetovanja o stanju vaših zob in upoštevali bodo vaše želje ter pričakovanja. Nato bodo določili barvo vaših zob in jih po želji fotografirali. Beljenje zob poteka do ene ure, po tem pa primerjajo rezultate s začetnim stanjem. Za zagotovitev optimalnega učinka beljenja bodo vaše zobe najprej pripravili s temeljito ustno higieno.

Fläsh ponuja dolgotrajen rezultat, vendar je pomembno upoštevati, da lahko hrana in pijača postopoma ponovno zabarva zobe. Ob odločitvi za beljenje zob boste v Dentivi prejeli tudi navodila o uživanju hrane in pijače v naslednjih 24 urah, da boste zobe ohranili čim bolj in čim dlje časa bele.

In najboljša novica? Če se odločite za beljenje zob v Dentivi v mesecu maju, boste prihranili kar 100 evrov! Ne zamudite te odlične priložnosti, da si zagotovite samozavesten in bleščeč nasmeh. Rezervirajte svoj termin že danes in pokličite na telefonsko številko 041 47 47 37 ter se prepričajte sami, zakaj je beljenje zob s Fläsh metodo v Dentivi prava izbira za vas.