HIT NA GORIŠKEM BELEŽI ZA POLOVICO MANJŠI OBISK KOT LANI: V družbi še ne delajo vsi zaposleni

Slovenija

Po ponovnem odprtju je obisk Hitovih igralnic v okviru pričakovanj, so povedali v novogoriški družbi. V njihove igralniško-zabaviščne centre na Goriškem, ki so jih po epidemiji spet odprli 13. junija, zahaja trenutno sicer polovica manj gostov kot v enakem lanskem obdobju. Obisk v Kranjski Gori in Šentilju je medtem nekoliko boljši.

"Večje igralnice obiskujejo predvsem gostje iz bolj oddaljenih krajev, iz katerih je odziv zaenkrat še slabši kot iz bližnjih pokrajin. Gre predvsem za zveste goste, ki našo ponudbo dobro poznajo. Z njimi smo ostali v stikih ves čas zaprtja, zdaj nam zaupanje izkazujejo z obiskom," so zapisali v Hitu.

Spremenjenih okoliščin delovanja in ponudbe v Hitovih igralnicah, hotelih in gostinskih enotah so se tako zaposleni kot gostje že navadili in jih sprejeli. Gostje so previdni, držijo se navodil in priporočil ter z njimi nimajo težav, pravijo v Hitu.

"Tudi če je v spremenjenih okoliščinah izkušnja gosta drugačna od tiste, ki so jo bili sicer navajeni, ostaja skrb za ohranjanje zdravja tako zaposlenih kot gostov na prvem mestu. Ne nazadnje nam le to omogoča nadaljnjo poslovanje," so še navedli v družbi.

Hit je sicer odprl vrata vseh svojih igralniško-zabaviščnih centrov, hotelov in restavracij v Sloveniji. V Novi Gorici, Kranjski Gori in na Šentilju lahko slovenski gostje ob obisku uveljavijo tudi turistične bone.

Zaradi manjšega števila obiskovalcev ne delajo še vsi zaposleni v družbi. Od skupno 1660 zaposlenih jih redno dela 1100. Okoli 100 zaposlenih je še vedno na čakanju na delo, ostali so na delo razporejeni z odločbami za skrajšan delovnik, in sicer za 20- oziroma 24-urni tedenski delovnik v juliju in avgustu.

Novogoriška družba kot tudi ostali manjši ponudniki igralniških in zabaviščnih dejavnosti na Goriškem so bili med najbolj prizadetimi turističnimi ponudniki v Sloveniji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija