HIŠNE PREISKAVE KRIMINALISTOV NA VSEH KONCIH DRŽAVE: Vodja kriminalne združbe in glavni osumljenec naj bi bil Kristjan Kamenik

Kronika

Policija danes v okviru dlje časa trajajoče kriminalistične preiskave izvaja hišne preiskave na 20 lokacijah na območju celotne Slovenije. Prostost so odvzeli 20 osebam. V okviru preiskave so razbili mednarodno organizirano kriminalno združbo, osumljeno neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, so sporočili s PU Maribor.

V zaključni akciji je sodelovalo približno 250 kriminalistov in policistov sektorja kriminalistične policije Policijske uprave (PU) Maribor, uprave kriminalistične policije Generalne policijske uprave in ostalih enot drugih policijskih uprav. Policija je danes izvedla hišne preiskave in druga procesna opravila v skladu z zakonom o kazenskem postopku na številnih lokacijah po vsej Sloveniji, so še sporočili s policije.

Po informacijah POP TV naj bi bil vodja kriminalne združbe in glavni osumljenec Kristjan Kamenik, javnosti poznan iz primera Tekačevo, v katerem pa je bil lani oproščen.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
hribi |  02 .02. 2024 ob  06: 19
Tega Kamenika v Sloveniji ne morejo obsoditi. Naša zakonodaja je invalidna. Na sodišču se izločajo vsI dokazi, ki jih uporabljajo vse druge države, tudi v EU. Če bi Kamenik zahteval tudi izločitev njegovega rojstnega lista bi ga verjetno tudi dosegel. Ne pozabimo, da je Kamenik zaradi trgovine z narkotiki bil gost zaporov v Italiji, Srbiji in Hrvaški. Le v Sloveniji je cist kot solza.