HIPERSEKSUALNA KOMEDIJA V DEKANIH - ZADNJIČ! Razvpit psihoanalitik Roman Vodeb znova na Obali – z najlepšo igralko v Sloveniji, ob njej pa še posebni gost (VIDEO)

Koper

Najbolj hiperseksualna in zabavna duokomedija v Sloveniji RAZOČARANA GOSPODINJA PRI SEKSOLOGU zaključuje Obalno turnejo v soboto, 2. septembra ob 20.00 v Dekanih, na letnem prizorišču Dopolavor v Dekanih (Dekani 192).  V primeru slabega vremena bo predstava v Kulturnem domu Dekani.

Po uspešnih nastopih v Koštaboni, Novi vasi in Vanganelu, prihaja na zaključni nastop v Dekanih Roman Vodeb z novo razočarano gospodinjo, ki jo igra najlepša igralka v Slovenji – Mina Manojlović (aktiven link na njen IG). Na odru pa se jima bo pridružil še posebni gost: "Nikola Jokić" oz. ljubkovalno: "Niki Žliki".

Nakup vstopnic po 15 evrov je možen:

- na spletni strani

- na vseh prodajnih mestih EVENTIM (Petrol, Pošta, Eventim.si ...)

- na letnem prizorišču Dopolovar eno uro pred predstavo - od 19.00 naprej 

- prek telefona: 040 33 66 72 (vsak dan – tudi v soboto -  od 9.00 do 20.00)

Kdo ne pozna kontroverznega psihoanalitika in kritičnega misleca Romana Vodeba?! Kdo ne pozna 'njegovih' (rdečih) štiklov – torej njegovih, ne Urškinih?! Potem, ko so ga pred leti popolnoma utišali, se je 'kulturno' podal na gledališki oder … In zgodil se je čudež. Številne slovenske gledališke dvorane – od tistih največjih, do zakotnih – so začele pokati po šivih. Poučno – šokanten glas je segel v 13. vas. Vseh teh neobiskanih vasi pa je ostalo še veliko.

'Brez dlake na jeziku' – depilacija je pač opravila svoje – seksolog Sigman Frojdeb (lik suvereno odigra kar sam Roman Vodeb) s predstavo, v kateri boste izvedeli:

-        vse o seksu, denarju in odnosih,

-        zakaj ženske nosijo uhane in biserne ogrlice?

-        zakaj moramo imeti zmenek 'v sredo'?

-        kdaj so ženske najbolj pohotne in kdaj moški?

-        kako izgledajo ženske najljubše igračke?

-        o koruzi, 'žabah', zobnem aparatu, vampih …,

… in še mnogo mnogo seksualnega, zabavnega in poučnega.

90-minutni smejalni spektakel. Frojdeb 'razočarano gospodinjo' v številnih verbalnih duelih nenehno rajca, 'pleza po njej' z besedo – ona pa ga opija z 'rakijo' … Razvratnico tudi hipnotizira, z njo pohotno zapleše, tako da bi se 'zvezde, ki plešejo', iz njunega paritvenega plesa lahko tudi česa naučile. Smejalna ekstaza ima močno dodano vrednost, saj so posamezni teoretski traktati še kako poučni, skoraj izobraževalni. Posebno opozorilo: predstava je namenjena samo odraslemu občinstvu (nad 18 let).

Če si neko predstavo v živo ogleda že skoraj 50.000 gledalcev, potem si takšen gledališki spektakel resnično splača ogledati – klub negodovanju feministk. Roman Vodeb predstavlja šok že sam po sebi. Če pa svoje teorije zapakira v izjemno všečno in hkrati pikantno, hiperseksualno duokomedijo, potem si splača tako predstavo resnično ogledati.

Nakup vstopnic po 15 evrov je torej možen:

- na prodajnih mestih EVENTIM (PETROL, Pošta, Eventim.si ...),

- na spletni strani,

- prek telefona 040 336 672 (vsak dan od 9.00 do 20.00) ali

- na letnem prizorišču Dopolovar eno uro pred predstavo - od 19.00 naprej.