HIMEN NE POČI PRI PRVEM SEKSU: Zdravniki ne vidijo razlike

Erotika

Zdravniki ne razlikujejo med himenom device in himenom ženske, ki je že imela spolne odnose. Kar se spreminja pri deviški kožici glede na pogostost spolnih odnosov, je njegova elastičnost.

Če je dolgo veljalo, da je himen dokaz ženske deviškosti, so zdravniki ovrgli še eno dogmo. Kot pravi Rose Olson, študentka medicine na Univerzi v Minnesoti in avtorica članka o testiranju devištva, ki je bil objavljen v časniku Reproductive Health, himen ne poči pri prvem seksu. Tako kot vagina ima tudi himen različne oblike in velikosti, nekatere ženske se celo rodijo brez njega.

Glede na pogostost spolnih odnosov se spreminja njegova elastičnost, postane bolj fleksibilen. Prvič, ko penis prodre v nožnico, se lahko pojavi bolečina. To se zgodi zato, ker himen ni fleksibilen, poškodovana sluznica pa se obnavlja. Sčasoma se zmanjšuje oziroma stanjša na komaj opazno velikost, ne glede ali je ženska imela spolne odnose ali ne, za kar so zaslužni hormoni.

Deli novico:

@Horny tonight |  24 .09. 2017 ob  01: 16
Tudi jaz verjamem v stvarnika/stvarnike, samo ti temu praviš Bog, jaz temu pravim izvenzemeljska bitja z naprednejšo civilizacijo...
Horny tonight |  23 .09. 2017 ob  18: 12
-4
Ta Bog, kako je ustvaril žensko. Svaka mu čast. Ne si misliti, da ste se sami ustvarili! Bog je vse ustvaril preko Jezusa Kristusa. Ne bo nikoli nič z vami, ker ni nič božjega v vas. Too much monkey business. Ne veste kaj je ljubezen.
@Krč |  23 .09. 2017 ob  16: 47
tvoja se takoj skrči, čim zagleda vibrator ?... ;-)))
Xe Xe, |  23 .09. 2017 ob  16: 43
ko sem jaz kupil knjige za anatomijo, sem najprej šel gledat, kako izgledajo razne variante, to je - razni "tipi" himna !... ( pa še zdaj nisem ravno prepričan, ali je res, da jebila tista moja Švabica nedolžna ali pa je res, da ni bila ?! ;-))
Krč |  23 .09. 2017 ob  15: 49
Moja se hitro skrči.
E chi se ne frega |  23 .09. 2017 ob  13: 56
Kaj smo muslimani, da nas brigajo take gluposti?