"Hej, mala!" vedno vžge

Odklop

Raziskave kažejo, da kar vsaka tretja oseba svojo sorodno dušo išče prek spleta, največkrat kar preko Facebooka. Če v to skupino spadate tudi sami,  vam predstavljamo nekaj uporabnih trikov, s pomočjo katerih boste na spletu še bolj privlačni in zanimivi.

Naslednji nasveti so nastali s pomočjo raziskave ene največjih svetovnih spletnih strani za spletno spoznavanje – Match.com.

Profilna fotografija

Profilna fotografija je za vaše morebitne oboževalce prvi vizualni stik z vami, zato poskrbite, da bo opazna. Po analizah strokovnjakov naj bi fotografija celotnega telesa za kar 200 odstotkov povečala število sporočil v vašem spletnem nabiralniku. Ženske so moškim bolj zanimive, če se slikane v zaprtem prostoru, medtem ko velja za moške ravno obratno – ženskam so všeč fotografije moških v odprtem okolju.

"Selfiji" rezervirani za ženske

Če selfija naredi ženska, poveča zanimanje nasprotnega spola, in sicer za četrtino. Če selfija neredi moški, zanimanje žensk upada za slabo desetino. Strokovnjaki ravno tako strogo odsvetujejo slikanje z domačim hišnim ljubljenčkom. Če boste na svoji fotografiji slikani s svojim najbolj zvestim prijateljem ali kako drugo domačo živaljo, bo zanimanje za vas upadlo za 50 odstotkov.

Ločeni moški so "in"

Ženske zelo privlačijo moški s statusom ločen, od svojih poročenih kolegov so bolj zanimivi za kar petdeset odstotkov. Moške ločene ženske odbijajo, od poročenih kolegic so manj zanimive za približno osem odstotkov.

Kar se tiče ostalih opisov na vašem profilu, strokovnjaki priporočajo, da so kratki in jasni, saj dolgi opisi močno zmanjšujejo možnost srečanja sorodne duše na spletu. Najbolj zaželene hobiji so po raziskavah strokovnjakov ukvarjanje s fitnesom ali glasbo.

Kako vstopiti v stik?

Prvi stik na spletu največkrat naredijo moški. Strokovnjaki so celo ugotovili, katere fraze pri ženskah ob začetku pogovarjanja najbolj vžge. S frazo "Hej, mala!" naj bi se moškim možnosti za odgovor povečale za neverjetnih 110 odstotkov!

knjiga obrazov |  05 .01. 2014 ob  10: 36
Še bolj vžge: Hej mala slatka. Seveda ne z d-jem pisano...