HARTISOVI POPUSTI ZA NOVO ŠOLSKO LETO! Minus 20 odstotkov na novo kolekcijo potrebščin

Slovenija

Poletne počitnice so čas, na katerega čaka vsak osnovnošolec oziroma osnovnošolka, vendar je novo šolsko leto že skoraj pred vrati. V ta namen je papirnica Hartis pripravila čisto novo ponudbo šolskih torb Kaos in vseh ostalih potrebnih šolskih potrebščin. Hartisovo linijo šolskih torb Kaos zaznamuje velika prostornina, kvalitetni materiali, modularnost (dve torbi v eni), varnost (odsevniki), ergonomsko hrbtišče in, kar je najmlajšim najpomembneje, sodoben in trendovski izgled.

Hartis nudi pestro ponudbo kvalitetnih šolskih potrebščin, ki jih otroci potrebujejo za obisk vseh devetih razredov osnovne šole. Bogata ponudba je na voljo na njihovi spletni strani www.hartis.si.

Spletni nakup prinaša popuste in ostale ugodnosti!

V spletni trgovini hartis.si lahko odkrijete mnogo odličnih šolskih torb in ostalih raznolikih ter kvalitetnih šolskih potrebščin. Nakup preko spleta pa vam obenem prinaša 20-odstotni popust ob nakupu katerekoli šolske torbe (po redni ceni) in drugih potrebščin. In to še ni vse. Ob nakupu prejmete še darilo!

Pohitite, saj ponudba velja le še do 31. julija. Obenem spletna trgovina omogoča možnost nakupa na obroke, brez dodatnih obresti in z brezplačno poštnino.

Super, kajne? Lepo vabljeni k ogledu šolskih torb in ostalih potrebščin na spletni strani www.hartis.si!

Deli novico: