GUBERCA 'RAZKURILI' SODNIKI, OMENJA TUDI BOJKOT POKALA: "Na tak način ne mislim več peljati fantov na igrišče" (VIDEO)

Koper

Nogometaši Kopra so včeraj odigrali tekmo 32. kroga Prve lige Telekom Slovenije proti Muri. Izgubili so z rezultatom 1:2, čeprav so bili predvsem v prvem polčasu boljši tekmec. Končnica tekme je bila izredno napeta, napeto pa je bilo ozračje tudi po zadnjem sodniškem pisku. Nezadovoljen s sojenjem je imel predsednik FC Kopra Ante Guberac po tekmi veliko za povedati.

Koprčane so v Murski Soboti razburile odločitve glavnega sodnika Davida Šmajca, ki je igralcu Mure, Draganu Lovriću, kar dvakrat "spregledal" igranje z roko. Po tekmi je pred novinarje stopil kar predsednik Kopra Ante Guberac, vidno razočaran nad sodniškimi potezami. "Očitno smo v tej ligi nezaželeni. To ni ne prvič ne zadnjič, to se je dogajalo tudi na prejšnjih tekmah. Mislim, da danes Koper pod nobenim pogojem ni imel 'šanse' vzeti tri točke, kajti igrali smo proti Muri in proti sodnikom," je povedal.

"Cel stadion je videl roko. Samo slep človek tega ne vidi. Če dvakrat ne piska, to ne more biti slučajno," je prepričan Guberac. Po njegovem mnenju so bili Koprčani "grobo oškodovani" na vsaj sedmih tekmah. "Sem bil tiho do zdaj, ampak ne bom več," je brez dlake na jeziku nadaljeval predsednik koprskega kluba.

"Če se bo takšno sojenje nadaljevalo, potem smo tudi iz pokala že izločeni," je razočaran Guberac, ki razmišlja celo o bojkotu: "Zdaj so glave vroče, lahko marsikaj naredimo, lahko tudi bojkotiramo pokal. Se bomo usedli in odločili. Ampak na tak način ne mislim več peljati fantov na igrišče," je odločen predsednik, ki je tudi prepričan, da ima dobro ekipo, eno izmed treh najkvalitetnejših v ligi, a da ji polena pod noge mečejo sodniki.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Opazovalec |  07 .05. 2021 ob  06: 22
10
Vaška liga.
Obala1 |  07 .05. 2021 ob  00: 03
Kaj komentira ta čoban? Škoda Kopra vendar je Guberac hujsi kot ostali, će bi bil pošten potem bi imel pravico komentirat
Čokolino |  06 .05. 2021 ob  21: 00
Forza Koper ????????????
vseved |  06 .05. 2021 ob  20: 53
AJDE, AJDE BALERINE NESPOSOBNE.