GROŽNJE ZDRAVNICE NA PARKIRIŠČU: "Ko ti bo slabo, se bova srečala in takrat boš manjši kot makovo zrno" (VIDEO)

Istra

Na parkirišču v Reki se je včeraj odvil incident, njegov posnetek pa se je hitro razširil po družbenih omrežjih. Video je posnel in objavil Dino Budimilić, hrvaški IT-jevec in podjetnik. Kot zapisuje, ga je gospa zaparkirala, nakar jo je poklical na telefonsko številko, katero je pustila v avtu. Ko je prišla, se je ona razjezila nanj. V tem času je Budimilić poklical tudi "pajka".

Gospa, ki je s svojim avtom zaparkirala več drugih vozil, naj bi bila, tako se vsaj predstavi, zdravnica reškega covid centra. Čeprav je bila ona tista, ki je s svojim mercedesom zaprla pot ostalim vozilom, je bila vidno razburjena, ko jo je snemalec prosil naj avto premakne.

Očitno je, da je skušala svoje dejanje upravičiti z dejstvom, da je, kot pravi, zdravnica in namestnica ravnatelja v KBC Rijeka. "Poslušaj me, ne bodi pogumen, poglej bolnišnico – ko ti bo slabo, se bova srečala. In takrat boš manjši kot makovo zrno," je dejala in dodala, naj bo moški in naj razume krizno situacijo v KBC-ju, kjer ljudje umirajo. Kot je dejala, "ljudje umirajo ker si ti nespoštljiv."

Vmes se je obregnila tudi ob Filipinko v videu. "Pri njih so sami dobri ljudje, je tako? Ona je iz prav fine države. Dobri ljudje," je nekoliko cinično pripomnila in s tem ravnanjem obkljukala še element rasizma, piše Glas Istre.

Za portal Telegram so se na incident odzvali tudi iz KBC Rijeka, kjer pojasnjujejo, da ne gre za zdravnico covid oddelka, niti ni na funkciji namestnika ravnatelja. Novi list poroča, da gre za dr. sc. Tatjano Šepić, vodjo Zavoda za avdiologijo in foniatrijo.

Video se konča s prihodom redarjev, ki gospe svetujejo naj svoj avto vendarle premakne.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  11 .11. 2020 ob  22: 35
"isti gantar, drugo pakovanje"
Istriano |  11 .11. 2020 ob  13: 14
Je vodja za fonjatrijo, ne?