GROŽNJE KREKU, BEOVIĆEVI IN DIREKTORJU KLINIKE GOLNIK: Slednji ostro obsodil 'nadlegovanje' raperja Zlatka, "ali bomo to prenašali"

Slovenija

Direktor Klinike Golnik in sodelavec svetovalne skupine za covid-19 pri ministrstvu za zdravje Aleš Rozman je potrdil medijsko poročanje, da že več mesecev na elektronski naslov prejema sramotilna in tudi grozilna sporočila. Po njegovih besedah gre za anonimne pošiljatelje, sporočila pa so poslana več naslovnikom hkrati.

Aleš Rozman

Rozman je pojasnil, da so na seznamu naslovnikov tudi ministrstva, policija, vodja svetovalne skupine za covid-19 Bojana Beović, direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje Milan Krek in drugi posamezniki. Dejal je, da je policija torej s primerom seznanjena, ni pa želel pojasniti, ali je tudi že ukrepala in kako.

"Enkrat je vendarle treba reči bobu bob. Ali bomo to prenašali ali ne," je bil Rozman razočaran nad grožnjami in sramotenjem, ki ga je deležen skupaj z drugimi. Pri tem je ostro obsodil primer, ko je glasbenik Zlatan Čordić - Zlatko v ponedeljek skupaj še z eno osebo na ulici sledil Kreku in ga posnel med tem, ko mu je zastavljal vprašanja.

Sicer je eden od anonimnih pošiljateljev grozilnih sporočil Resnična resničnost, ki izraža prepričanje, da je novi koronavirus izmišljen, je še potrdil Rozman.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ojoj |  26 .11. 2020 ob  08: 10
@vseved, od kod tebi, da Tom ne uposteva priporocil, kaj si ti to na lastne oci videl, nisi torej zavestno zavajas in se lazes in za namecek ga se naslavljas z bedakom, ti to resno? Ma dej preberi kaj ti sporoca njegov komentar. Ti moras vedet, da so te groznje lahko tudi nalasc sprojecirane, da se preusmerja pozornost nikakor pa ni dostojno groziti in zaliti nikogar, si razumel. Primer, 4ugoketo se sprasuje o smiselnosti ukrepa zapiranja ljudi. Nic ni narobe s tem, ce ima clovek dvom. S tvojega vidika: bedak, ki ne uposteva priporocil, teoretik zarote! Pa lep dan zelim.
4ugoketo |  26 .11. 2020 ob  07: 01
nisem Vseved. zato se sprašujem:

Zakaj zapreti vse,
če se ve, da je ogrožena skupina 80 let?
zakaj ne zaščitijo njih ?
(pa jih ne štitijo, DSO! )

Za večino je ta virus manj nevaren kot gripa.
ne da hočem primerjati, gripa je nevarna tudi otrokom in drugim
covid pa je praktično do 65 let manj nevaren, kasneje bolj.
(Vsaj po statistikah, ne samo slovenskih.)
vseved |  25 .11. 2020 ob  22: 11
@ Tom,nisi prepotenten egoist, si navaden bedak ! Res si faca če se družiž z sebi enakimi in ne upoštevaš priporočil ki so vsem v dobro!
Tom |  25 .11. 2020 ob  20: 08
-2
vseved@, prepotenten egoist ti sporoče, da samooklicani strokovnjaki in celo znanstveniki bi lahko pričakovali tovrstne grožnje, ker ima laž dokaj kratke noge, nos je pa čedalje daljši, tako da že Ostržek gleda postrani! :) Kakorkoli, omenjeni bebec se prav lepo poda k vsevedu, ki v realu načeloma ve bore malo!
vseved |  25 .11. 2020 ob  19: 56
Kakšni bebci so ti ljudje ki grozijo in žalijo Rozmana in ostale? Če so res taki junaki naj se držijo priporočil za obvladovanje pandemije.