GROZLJIVO ODKRITJE NA BOŽIČNO JUTRO: V gozdu naletela na razpadajoče truplo

Kronika

Ženska, ki se je na božično jutro odpravila na tek v gozd pri Trebčah, je svojo odločitev najbrž kmalu obžalovala. Med tekom je na tleh opazila ležečo osebo. Sprva je mislila, da je oseba poškodovana, a je bila resnica veliko bolj grozljiva.

Fotografija je simbolična.

Na kraju so gasilci in karabinjerji ugotovili, da gre za truplo v razpadajočem stanju in ne za poškodovano osebo, poroča spletna izdaja Primorskega dnevnika.

"SPOREN" PREVOZ IZ KOPRA V VIPAVO: Oglasil se je še oče, ki pravi, da je njegova partnerka zapis objavila iz jeze

Ta teden smo objavili zapis Koprčanke, ki za petletno hčer avtistko nikakor ne more najti ustreznega varstva, posledično pa tudi sama ne more poiskati službe. Na njeno pisanje so se še isti dan odzvali na koprski občini, kjer so njene navedbe zanikali, danes pa nam je svojo plat zgodbe pojasnil še dekličin oče, ki priznava, da je njegova partnerka svoj zapis objavila iz jeze oz.

Karabinjerji so na podlagi osebnih predmetov ugotovili, da gre za 30-letno Tržačanko, ki so jo svojci pogrešali od oktobra. Kot še piše primorski.eu, bo vzrok smrti znan šele po obdukciji, sodni zdravnik pa je že izključil tujo krivdo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija