GROZLJIVO: Mati na Facebooku prodajala gole fotografije svoje 10-letne hčerke

Kronika

Hrvaško državno odvetništvo je vložilo obtožnico zoper 38-letnico in 55-letnika, ki sta obtožena spolne zlorabe in izkoriščanja otroka. 55-letnik naj bi 38-letnico prosil, če mu preko Facebooka pošlje videoposnetke in fotografije svoje 10-letne hčerke, ki je gola. Ona je to tudi storila.

Kje natančno je prišlo do dogodka mediji ne razkrivajo, kot poročajo, se je zgodilo na severu Hrvaške. V letu 2019 naj bi 55-letnik z namenom zadovoljevanja svojih spolnih nagonov prosil 38-letnico, da mu preko Facebooka pošlje fotografije in videoposnetke svoje 10-letne hčerke brez oblačil.

Ženska je to tudi storila. Na fotografiji in videoposnetku so bili vidni goli intimni deli dekličinega telesa, kar predstavlja storitev kaznivega dejanja izkoriščanja otroka za pornografijo.

Preiskovalci so od Facebooka pridobili identifikacijske podatke in celotne korespondence pogovorov med moškim in žensko. Facebook jim je ob tem sporočil, da ne obstaja samo en videoposnetek otroka, temveč je tega še več. Preiskovalci sumijo, da je 38-letnica fotografije in videoposnetke svojega otroka zaračunavala.

Ženski in 55-letniku grozi 15 letna zaporna kazen.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija