GROZLJIVKA V VRTCU: Napadalec pobil več kot 30 ljudi, med žrtvami tudi veliko otrok (VIDEO)

Kronika

Bivši policist je danes v vrtcu na Tajskem ubil najmanj 32 ljudi, med njimi 23 otrok. Po napadu v kraju Nong Bua Lamphu na severovzhodu države je zbežal, nato pa ubil še člana svoje družine in sebe, je sporočila policija. Otroke in odrasle v vrtcu je ubil, ko je streljal nanje, nekaj pa jih je tudi zabodel, poroča britanski BBC na spletni strani.

Na fotografiji levo spodaj osumljenec; ostali dve fotografiji sta simbolični.

Francoska tiskovna agencija AFP poroča, da je po pokolu v vrtcu odšel domov, kjer je ubil še svojo ženo in otroka ter si sodil sam. Po poročanju lokalnih medijev so policista nedavno odpustili, motiv njegovega napada v vrtcu pa še ni znan. Oborožen je bil s pištolami in noži.

Množična streljanja so na Tajskem redka. Leta 2020 je vojak ubil 21 ljudi in jih ranil več kot deset v mestu Nakhon Ratchasima.

Na družbenih omrežjih se je že razširila fotografija napadalca, šlo naj bi za 34-letnega nekdanjega policista. Po neuradnih informacijah naj bi bilo osumljencu ime Panja Kamrab, s policije pa naj bi ga odpustili zaradi uživanja prepovedanih drog.

Pretresljivi prizori pred vrtcem po krutem zločinu

Družbena omrežja so že preplavili pretresljivi posnetki pred vrtcem.

Videti je številne ljudi, najverjetneje starše, ki objemajo svoje otroke, mnogi so v solzah in v velikem šoku, slišati je krike.

Na kraju zločina so tudi reševalci, na nekaterih posnetkih je videti tudi trupla žrtev, prekrita z rjuhami, poroča telegraf.rs.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija