GROZLJIVKA V RAZDRTEM: Domačin zalotil zamaskirana moška s sekiro in macolo

Kronika

V soboto ob 19.10 so policisti Policijske uprave (PU) Koper prejeli klic, da nekdo vlamlja v hišo v Razdrtem. Lastnik hiše je na kraju zalotil zamaskirana neznanca, ki sta imela s seboj macolo in sekiro. Obema je uspelo zbežati v smeri proti stari cesti, ki vodi od Razdrtega proti Senožečam.

Fotografija je simbolična.

Sežanski policisti so le nekaj minut zatem na cesti med Štorjami in Sežani ustavili avtomobil, ki ga je vozil 43-letni državljan Kosova. Odredili so mu pridržanje in zasegli vozilo. Z ogledom kraja vloma je bilo ugotovljeno, da sta storilca vlomila vrata, pregledala prostore, zatem pa ju je zalotil oškodovanec in sta pobegnila. Preiskava intenzivno poteka.

Koprsko podjetje "lažje" za 40 kosov baterijskega orodja

V petek so neznanci iz prostorov podjetja v Kopru ukradli okoli 40 kosov električnega, baterijskega orodja znamke Makita in Hilti. Podjetje ima za 8000 evrov škode.

Včeraj so vlomili v trafiko v Luciji. Vlomilec je odnesel menjalni denar, loterijske srečke in še nekaj drugih artiklov.

Danes je bilo ugotovljeno, da je neznanec na gradbišču avtoceste, na priključku Črni Kal v smeri proti Ljubljani, ukradel razdiralno kladivo znamke Indeco, model HP1500, vredno 13.300 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija