GROZLJIVKA V PRILJUBLJENEM ŠPANSKEM LETOVIŠČU: Ruski oligarh s sekiro umoril hčer in soprogo (VIDEO)

Kronika

Grozljiva tragedija se je zgodila v španskem Lloret de Maru, kjer je policija našla v enem prostoru truplo ženske, v drugem prostoru pa truplo njene hčerke. Na vrtu na so našli obešenega ruskega oligarha, ki ga sumijo, da je pred tem umoril hčer in soprogo.

Po poročanju španskih medijev naj bi ruski oligarh Sergey Protosenya v torek hladnokrvno umoril s sekiro in nožem svojo soprogo in 18-letno hčerko. Obe naj bi umoril medtem, ko sta spali, nato pa je v sredo sodil še sebi tako, da se je obesil.

Španska policija je trupla našla v oligarhovi vili v Lloret de Maru, poleg trupel pa so našli tudi sekiro in nož, na katerih so bili sledovi krvi.

BONUS VIDEO: S čim je bila onesnažena Rižana, smo priča ekološki katastrofi?

Protosenya je s soprogo in hčerko odpotoval v svojo špansko vilo, da bi tam preživeli velikonočne praznike. Sina pa so pustili z družino v Franciji, kjer so sicer stanovali. Sin je poklical policijo, ker se mati ni oglašala na telefon.

Premoženje ruskega oligarha je ocenjeno na več kot 400 milijonov evrov. V preteklosti naj bi že imel težave zaradi nasilja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija