GROZLJIVKA V MILANU: 25-letnik hrvaških korenin ubil svojega dveletnega sina (VIDEO)

Kronika

V sredo zjutraj so milanski policisti našli mrtvega dveletnega otroka v kletnem stanovanju v ulici Ricciarelli v coni San Siro. Na otrokovem telesu so bili vidni znaki nasilja, natančneje, polno je bilo modric, na glavi pa je bila vidna rana. Osumljenec, ki naj bi storil to grozovito dejanje, je 25-letni otrokov oče A. H., sicer rojen v Firencah, a hrvaških korenin, so včeraj poročali hrvaški mediji. 

Fotografija je simbolična.

Tragedija je prišla na dan, ko so reševalci pridrveli na kraj dogodka po tistem, ko sta starša otroka poklicala nujno medicinsko pomoč, da se njun otrok "duši in ne diha", a so na kraju lahko na žalost potrdili le smrt dveletnika. 25-letni oče otroka je zelo kmalu po prihodu reševalcev zbežal in se skril v nekem drugem stanovanju v coni Giambellino, a ga je policija zelo kmalu izsledila, poroča portal Glas Istre. 23-letna mati dveletnika Silvija Z., sicer noseča s šestim otrokom, je partnerja po prihodu policistov takoj okrivila za sinovo smrt.

V spodnjem videoposnetku je stric osumljenca izjavil, da gre za nasilneža, ki pogosto izgubi nadzor ter zasluži doživljenjsko kazen. Tudi njega je pred časom brez razloga napadel in mu poškodoval glavo, od takrat pa družina več ne govori z njim.

Novinarjem se je izpovedala tudi soseda, šokirana nad tragedijo. "Vsakodnevno sem videla mati z dvema, tremi otroci. Vedno je imela nasmeh, bila je pozitivna, vesela in zelo kulturna." Povedala je, da osumljenega ni videla že dalj časa, spomni pa se, kako je pred časom hotel fizično obračunati z ženo na ulici pred vsemi

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija